İyi Akşamlar BLCYT , 
Şirket ile ilgili bilgilendirmeleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. 
Citi'in yaklaşık 2 haftadır satıyor olmasından dolayı rahatsızlığımı daha önce bildirmiştim. 
Bugün yine , citi ve deutsche yabancılar başta olmak üzere , EMEKLİLİK FONLARI + YATIRIM FONLARI nın satışları hoşuma gitmedi. 
VAKIF önceden emeklilik fonlarına virmanlardı 2gün öncesinin takasında olmadı gördüğüm kadarı ile. 
Ayrıca Ziraat'in satması ( fonlara virmanlar ) , şeker'in alması ( KY ) olması da pek iyi olmadı. 
Kazançkapısı arkadaşımın 2 - 3 yukarıda yaptığı açıklamalara katılmamak elde değil ; benim sadece söylemek istediğim KAR'ın çoğunun ciro dan gelmemesidir. Tabii ki yeniden değerlendirme nasıl olursa olsun iyidir. 
OTEL SATIŞI : Otel Adana'da ve bu muhteremlerde Adana'nın yerlisi iseler ; bu otel satılmaz. ( zarar ederler , acı çekerler , yeni müdür , CEO getirirler ama satacaklarını düşünmüyorum. ) Bir şehrin yerlisi "laf" olsun istemez. Eğer aile şirketi ve kurumsal değiller ise daha da zor. 
Benim ki sadece biraz beyin jimnastiği. 

1,92 lerden beri tuttuğum BLCYT den ; takas dağılımı doğrultusunda biraz satış yaptım. Yerine riski dağıtmak için başka hisse(ler) aldım. BLCYT , kozaL , hektaş dewam. 
Herkese bol kazançlar dilerim 
Sewgiler 
Beetlejuice
Yer İmleri