-

Originally Posted by
Webster
Gecen sene dolarcilari...ler
Bu sene de bizim senemiz sanirim 😀😀
Eğer dediğin gibi olursa fon olayını bilenler dışında artık kimse fon almaz. Kim bunlar? mevduatı bırakıp gelenler, fonun iyi getiri sağladığını duyup ya da bir yerlerde okuyup gelen insanlar. Geldikleri gibi giderler. Yanlış hatırlamıyorsam Tcd 370 m. kadar çıkmıştı. Şu ana 292m. seviyelerinde böyle devam ederse çıkışlar daha da hızlanır.
-

Originally Posted by
Tbey35
Eğer dediğin gibi olursa fon olayını bilenler dışında artık kimse fon almaz. Kim bunlar? mevduatı bırakıp gelenler, fonun iyi getiri sağladığını duyup ya da bir yerlerde okuyup gelen insanlar. Geldikleri gibi giderler. Yanlış hatırlamıyorsam Tcd 370 m. kadar çıkmıştı. Şu ana 292m. seviyelerinde böyle devam ederse çıkışlar daha da hızlanır.
Anladığım kadarıyla fonlara gel gel yaptılar.
Bilen bilmeyen balıklama daldı fonlara.
BES fonları ve yatırım fonları olduk olmadık hisseleri tepeden aldılar.
Şimdi tepeden kitleyip malı devredip kaçacaklar.
Sonra BES'çiler ve Foncular beklesinler ellerindeki mallarla.
-

Originally Posted by
ersunan
şimdiden 104 binlerden bahsedenler çıktı bile, bu gidişle 3 kuruş kazanalım derken sermayeyi sıfırlayacağız herhalde

Bu işler böyledir. Borsa düşmeğe başladı mı dipleri, çıkmağa başladı mı da çok uzaklardaki yüksek tepeleri gösterirler. TV lere çıkan hangi uzman bist kesin şuraya gider diyebiliyor. Diyemezler. Çünkü kendileri de bilmiyorlar. Teknik falan her şey bir yere kadar.
-

Originally Posted by
Webster
Aslinda ben yazliga karsiyim
Ankara ortada
Heryere enaz yedi saat
Surekli gidemem
Eyt cikmazsa daha calismaya devam
Eee yilda izin suremiz kisitli
Bilemedim
Alayim dursun kenarda diyorum
Ne zaman emekli olursam gider yerlesirim
Aklimi kurcalayan su
Yazlik ha deyince satilmaz
Emeklilikler sartlar degisir baska yerden yazljk bakarsak bu aldigimizi satmaya ugras dur
Antalya 'da özellikle Alanya'da peynir ekmek gibi satılır. Onu düşünme. Orada çok Ankaralı var. Yaz mevsiminde nufusun üç katı yabancı var. Emlak orada her zaman para demek.
-

Originally Posted by
Webster
Aslinda ben yazliga karsiyim
Ankara ortada
Heryere enaz yedi saat
Surekli gidemem
Eyt cikmazsa daha calismaya devam
Eee yilda izin suremiz kisitli
Bilemedim
Alayim dursun kenarda diyorum
Ne zaman emekli olursam gider yerlesirim
Aklimi kurcalayan su
Yazlik ha deyince satilmaz
Emeklilikler sartlar degisir baska yerden yazljk bakarsak bu aldigimizi satmaya ugras dur
üstat küçük çocuk varsa uzak yerde yazlığı unut. Okullar Haziran 20 kapanış Eylül 10 açılış. Her sene masraf hiç bitmez.
-

Originally Posted by
Webster
Ustad tsklr
İnceledim cidden muhtesem
Liparis midir nedir bir kac grup site yapmis hepsi harika ve uygun fiyat
Bunlar egede olsa 1m isterler
Konsept site tsklr incelemeye devam edecegim
Web bir tarafın da egeli galiba. İzmir bir başkadır.
-
İdlip işi ciddi bir şekilde ısınıyor.
Türkiye, üyesi olduğu NATO’ya İdlib’e yönelik bir harekat gerçekleştireceğini bildirerek NATO’dan şehir üzerinde önleme uçuşu yapmasını talep etti
https://www.independentturkish.com/n...%80%9D-istiyor
-

Originally Posted by
myfinans
Eski haber
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules