-

Originally Posted by
bdayım
yapma güzel kardeşim kredi çekip hissemi alıyorsun , bundan daha tehlikeli bişey yok hele bu konjoktörde ,hisselerin bir çoğu zirvelerinde yada zirvelerine yakın dayını dinle ve hepsini sat kafan rahat olsun lütfen lütfen .
Yok be dayı kredi dediysem öyle batacak çıkacak cinsten değil. Yani ufak çaplı. Tamamını sıfırlasam çok etkilemeyecek kadar. Zaten sadece borsa gitmiyorum. Mesela krediyi çektim direk dolar aldım 15-20 gün önce. Ordan 300 lira aldım şimdi borsaya. Sonra altın falan işte. Sağol güzel tavsiyelerin için dayım. Hayırlı işlerin olsun..
-

Originally Posted by
harsh
Yok be dayı kredi dediysem öyle batacak çıkacak cinsten değil. Yani ufak çaplı. Tamamını sıfırlasam çok etkilemeyecek kadar. Zaten sadece borsa gitmiyorum. Mesela krediyi çektim direk dolar aldım 15-20 gün önce. Ordan 300 lira aldım şimdi borsaya. Sonra altın falan işte. Sağol güzel tavsiyelerin için dayım. Hayırlı işlerin olsun..
3.11 ortalamayla dünya kadar hedef sattım buralardan almaya çekiniyorum seni çok cesur görüyorum nediyeyim
-
Benim için sıkıntı yok. Her türlü beklerim. Buradan da alırım daha üstten de. Bugüne kadar ama az ama çok kar alıp hiç bir zaman kaybetmediğim bir hisse. Psikoloji ye güzel oynar, ruh hastası yapar. Günlük al satlari patlatır. Beklemeyi bilen için güzeldir.
-

Originally Posted by
EMLAK
çok sağlammış belli

oltayı yoklayıp duruyorlar

Originally Posted by
bdayım
2.86 ortalamayla tekrar alım tarafındayım bilgin olsun ıfaktan ufaktan alırım

ah dayı vah dayı... öğrenecen bu işleri du bakalım
-
[QUOTE=EMLAK;4139197]benim yöntemim farklı tek bi hisse kesinlikle almam.
en az 5 en çok 9 adet hisse sepet yaparım. benim için elimin rahat olması daha önemli. 420 hisseden biri istediğiniz fiyata gelmezsse biri gelir. yeterki hisse sevdalısı olmayın.
hahaha 8 ... 9 hisseyi ne yaptın sen onu söyle hubvc .. polho her hissede böyle zararda isen batmışsındır artıkın . bende sadece hedef vardı ucundan azıcık .bugün baya aldık o başka
Son düzenleme : bdayım; 20-02-2020 saat: 17:41.
-

Originally Posted by
bdayım
hahaha 8 ... 9 hisseyi ne yaptın sen onu söyle hubvc .. polho her hissede böyle zararda isen batmışsındır artıkın . bende sadece hedef vardı ucundan azıcık .bugün baya aldık o başka
dayı işimize bakalım 40 kademe yettim gari.
)))
hub mu dayı ne içiyon sıkmaya başladın
-
https://i.hizliresim.com/RGEGqa.png
bu düşüş en çok infoya yaradı
günlük pasta
-

Originally Posted by
EMLAK
dayı işimize bakalım 40 kademe yettim gari.

)))
hub mu dayı ne içiyon sıkmaya başladın
ayran sadece ayran
hub u yanlış yazmışiım , avood , özderici ,polho filan yazacaktım 
senin hisselerde hep % 8 düşüyor
hub da ( % 8 düşünce mutlaka sendede vardır dedim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-