Sayfa 8/46 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
Arama sonucu : 366 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Rüzgarlı hisseler

1. Sayin ruzgarli rica etsem lidfa yi incelermisiniz

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

2. #yyapı[IMG][/IMG]

Ben olsam kırmızı üstünde arkama yaslanır izlerim.1,20 hedef beklerim.Yeşil altinda 0,97 stop olurum trend alt çizgisinden çıkmamalı.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

3. #anele

1,50 kanal desteği,1,60 tepesi.1,50 kırılırsa 1,45 alti stop olur.Haftalıkta azalan hacimli flama benzeri bir durum var.

[IMG][/IMG]
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.

4.  Alıntı Originally Posted by zeze Yazıyı Oku
    Baştan sona okudum. Hayırlı olsun sn Rüzgar1717. Biz KY lara çok faydalı olacağını düşünüyorum. Müsait bir zamanda YYAPI, ANELE ve HURGZ bakabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
    Teşekkürler.Hurgz için dohol abisi nereye giderse peşine takılır,diğerleri eklendi.

5.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Sayin ruzgarli rica etsem lidfa yi incelermisiniz

[IMG][/IMG]

Manipülatif bir hisse.7,50 hedefli flama var ama günlük,haftalık,aylık RSI aşırı alışta dikkat etmek gerek.Maliyetlenmek için riskli 5 lerden alanlar için çanak direnci 7 realizasyon için güzel olabilir.

Asıl aylıkta geliyorum demiş.Ocak sonu bunu görenlerin keyfi yerindedir zaten

[IMG][/IMG]

6. Desaya bakarmisiniz rica etsem

Sent from my GM 5 Plus d using hisse.net mobile app

7. Saol ruzgarli analizin icin tesekkur ederim maliyetim 4.5 buralar benim icin kar realizasyonu yapmak icin uygun fiyatlar saniyorsam ama takaslari cok ilginc olan bir hisse ama 7 ustu risk almaya degmez gibi gorunuyor

8.  Alıntı Originally Posted by Rüzgar1717 Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

OBO benzeri birşey olmuş bile.Destekten pin barla dönmüş gözüküyor.Pozisyon tercihiniz size kalmış ama 30larda kv bakmak daha uygunmuş.Genel olarak Orta-uzun için zaten iyi şirket.
    Üstadım aklıma takıldı pin barla yukarıya dönen algyo bilançosu yakinken ve iyi gekecekken bu halde tekrar haftalikta aşağı salabilirmi diye sorsam...

Sent from my LG-D958 using hisse.net mobile app

Sayfa 8/46 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •