-
Mnuchın says central bankers wıll look at optıons for respondıng to coronavırus ıf needed
-
Virüs ülkeye girdi anlaşılan. Şimdi cidden soruyorum. Yarın çocukları okula gönderiyor musunuz ? Ben bayağı kararsız kaldım.
-

Originally Posted by
dimitris
Virüs ülkeye girdi anlaşılan. Şimdi cidden soruyorum. Yarın çocukları okula gönderiyor musunuz ? Ben bayağı kararsız kaldım.
Kaynak ne virüsün girdiğine dair? Vandaki, şöförler temizmiş, afyon vakası temiz, kuzey Kıbrısta temiz çıkmış. Sonuçlar hep negatifmiş.
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Kaynak ne virüsün girdiğine dair? Vandaki, şöförler temizmiş, afyon vakası temiz, kuzey Kıbrısta temiz çıkmış. Sonuçlar hep negatifmiş.
Negatif çıktığını okumamıştım.
-

Originally Posted by
dimitris
Negatif çıktığını okumamıştım.
Kaya gibi bünyemiz var bu virüs bi bizim bünyeye giremedi.
Biz tedbir taktirdendir diyeceğiz tabi bu açıklamalara rağmen.
https://www.milligazete.com.tr/haber...sti-sonuclandi
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Agnostik bir yaşam biçimine büründük. Her ne olursa olsun gerçeğin ne olduğunu asla bilemeyiz. Ama pozitif demelerindense negatif demeleri insanı rahatlatıyor.
-

Originally Posted by
MAHARAJ
van tabipler odasının açıklaması var sağlık bakanlığı il müdürlüğü ildeki vakalar hakkında bilgi vermiyormuş .Görünen o ki islamcı bu virüsle mücadele işinin içine de edecek.
-

Originally Posted by
dimitris
sorun yarınla sınırlıysa göndermeyelim, sonraki 3 ay..?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri