Sayfa 870/1001 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,953 - 6,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

YORUMUM.İŞBANK altın fonu aldıydım ve güzel gidiyor maşallah.YTD.

Son zamanlarda oldukça yüksek bir grafik çizen gram altın fiyatı küresel piyasalarda gece yarısı 330 liraya kadar yükseldi.
    Altında hızlı yükseliş sürüyor. Gram altın gece yarısı tarihi rekorunu tazeledi. Saat 02:00'de 330 lirayı aşan gram altında kısa bir süre sonra kısmen gerileme görüldü.

Gram altın sabah saatlerinde 326 liradan işlem görüyor.

Gram altın Cuma günü 317 liradan kapanış yapmıştı. Küresel piyasalardaki hareketle birlikte pazartesi günü açılışta tarihi rekorunu yine kıran gram altın 330 liraya yükseldi ve yüzde 4'lük prim gerçekleştirdi.

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın Çin'de ortaya çıkan ve dünyanın çeşitli ülkelerine yayılan korona virüs salgınıyla da güç kazanıyor. Dünya üzerinde ticareti yavaşlatan korona virüs altın fiyatlarını yükseltiyor. Dünyadaki ticari kaygılar nedeniyle de altına olan talep her geçen gün artıyor.

https://www.finansgundem.com/haber/s...-cikti/1472059
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    İŞ BANKASI BORSA İŞLEM PLATFORMUNDA SORUN MU VAR ?Ben giremiyorum.

Dow future -2.06%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın geleneksel iş insanlarına benzemiyor. Şirketlerini satmak için kuruyor. Şirketlerin satılarak ölümsüzleşeceğine inanıyor. Hamdi Akın, Türkiye’nin büyümesi için de şirketlerin satılarak güçlenmesi hatta yabancılara satılmasının da önemli olduğu görüşünde. 90’lı yıllarda Ankaralı bir iş insanı olarak sivrildi. Çok sayıda işe imza attı Akın, o günlerden bugünlere... Okullar, lojmanlar, hastaneler derken havalimanları ve limanlarla anılır oldu. 2017 yılından bu yana 1.2 milyar dolarlık varlık satışı yapan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın, hisselerini çocuklarına bıraktı, tamamen yeni işlere ve yeni yatırımlara odaklanmış durumda. Biz de Hamdi Akın’ın yeni gündemini ve yatırımlarını konuştuk.

Siz yaşı olmayan insanlardansınız. Hep yeni işlerin peşinde olan biri olarak tanıdık sizi. Akfen Holding hisselerini çocuklarınıza devrettiniz. Bu kararı nasıl aldınız?

En sağlıklısı bu. Elim ayağım tutarken bunu yapmak istedim. İkinci neslin bizim mentorluğumuzla işleri yürütmesinin daha doğru olduğuna inanıyorum.

Artık patron değil mentorsunuz.

Bunu çocuklarım da istediler. Bana da ‘başımızdan ayrılma’ dediler. Ben de mentorlük yapmayı istiyordum. Çünkü buna da ihtiyaç var. Vehbi Koç da hayattayken devretti Rahmi Koç’a şirketin yönetimini, Rahmi Koç da hayattayken Mustafa Koç’a devretmişti. Kalabalık ailelerde bu daha da önemli. Bunu başaramayan aileleri de görüyoruz. İşi kuran ve liderlik eden kişi ölünce sorunlar çıkabiliyor. Kendinden sonra gelecek olan kişiyi önceden seçmek gerekiyor. Biz hem kurumsalız hem de aile şirketiyiz. Bunu iyi devam ettirmek kolay değil. Ben destek vermeye devam ediyorum. Kendimi profesyonel gibi hissetmeye çalışıyorum.

https://www.borsazamani.com/gundem/t...ok-h16947.html
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ULAŞLAR TURİZM'IN 2019 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET ZARARI 1.058.306 TL (2018/12 AYLIK: 1.159.391 TL)
    KARTONSAN'IN 2019 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 81.344.785 TL (2018/12 AYLIK: 113.501.607 TL)

YAYLA ENERJİ'NIN 2019 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET KARI 1.803.108 TL (2018/12 AYLIK: -15.579.757 TL)

ÇELİK HALAT'IN 2019 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE NET ZARARI 10.447.614 TL (2018/12 AYLIK: 18.372.631 TL)

ÇİMSA'NIN 2019 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE NET KARI 13.169.480 TL (2018/12 AYLIK: 154.925.532 TL)

https://www.borsazamani.com/gundem/e...ar-h16946.html
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    İŞ BANKASI BORSA İŞLEM PLATFORMUNDA SORUN MU VAR ?Ben giremiyorum.
    3-4 aydır bununlan uğraşıyorum,her mail atışımda fırçalıyorum,2 türlü menü uyguaması var,1'i normal,2 yani yeni menü sistemi yoğun borsa ile uğraşanar için uygulama,ama yeni sistem tam moktan,işcebe göre ayarlamışlar devamlı hata veriyor,yenisistemde işcepte hisse alamıyorsun satıyorsun,atm ise hep moktan ne alıyorsun nede satabiliyorsun,bzen beni arıyorlar fırçadan sonra,merak etmeyin çok güzel olacak diyorlar,hadi ordanbasın gidin diyorum,ayıp be 4 aydır hep ayni lakırtıyı ediyorsunuz diyorum,yeni eski uygulaması yüzünden sistem çoğu kez hata veriyor,ya error veriyor,yada tekrar deneyin diyor,alannızı boşaltına zaten alıştık,o ise hep ironi 4-5 senedir hiç düzelmedi...Tek çaremhesaplarımı eski sistemli olan karta aktardım,onda sorun yok eski sistem olduğu için,onda bile sorun oluyor zamanlan,sebebi yeni uygulamayı eskilerede uygulayacaklarmış,ne diyeyim nalet bunlar,isterseniz sizde arayın fırçalayın,mesalaştıklarımın çoğu bu dertten şikayetçi,cimere,bimere yazmışlar,yazmışlarki zaten irecep bahane arıyor işe çökmek için,bunu bile kullanabilir

7. İyi haftalar.

Eski Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 870/1001 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •