Gel gel kanalizasyonda yer var nasil olsa bi sen eksiktin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel gel kanalizasyonda yer var nasil olsa bi sen eksiktin
yok yok bende var zaten şuan portföyün %40 a yakını bucim. ama inerse %70-80 lere çıkarıcam. geçen yetişememiştim. ama bu sefer affetmem
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Ulen bura A101 nerde iniyor yavaş
Nereye yetişemedin kimsenin uzun suredir koştuğu yok en azında 7-8 yıldır. Tami sizin gezegende 7-8 dakika olabilir. Tövbe tövbe
Bursanin ufak tefek taşları daha bu bucim çok su kaldırır.. acelesi yokki birde dağıttı gi mallar var alçak sürünme devam gibi ağaç sallanacak dutlar düşecek gibi...[emoji4] [emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
cimsanın 20 sayfasında bir liste var ben beceremiyorum onu buraya becerikli bir arkadas taşısada bucimin diğer cimentolardan nasıl ayrıştığını görsek.
http://imgserveri.com/54165B4951BD4D...A_17-05-17.pdf
Bu mu?
2017 ilk çeyrek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri