Sayfa 541/996 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

bir acc müdavimi olarak borsa düşsün diye mi yoksa çıksın diye mi dua etsek kestiremiyorum. inşallah şortlarını değiştirip kısa pantolon giymemişlerdir deyip heyecanla sabah tefaşını bekliyoruz. toparlarsa ilk ışıkta mac tcd yapacam ama piyasa en az 20 gün daha tikenli incir gibi. yemeyi bilmeyenin orasına burasına batar. bkz gpg
    tavsiye değildir. yatırim tavsiyesi hiç değildir
    Yatırım tavsiyesi değildir. tavsiye olarak değerlendirilemez. Her zaman kendi kararınızı kendiniz veriniz.

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    bir acc müdavimi olarak borsa düşsün diye mi yoksa çıksın diye mi dua etsek kestiremiyorum. inşallah şortlarını değiştirip kısa pantolon giymemişlerdir deyip heyecanla sabah tefaşını bekliyoruz. toparlarsa ilk ışıkta mac tcd yapacam ama piyasa en az 20 gün daha tikenli incir gibi. yemeyi bilmeyenin orasına burasına batar. bkz gpg
    tavsiye değildir. yatırim tavsiyesi hiç değildir
    Hepimizden sanslisin valla ustad

Teacher mps bakabilirmisiniz

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Düşük fiyattan toplamak için uygun mu? Şimdiden teşekkürler
    Dostum seni saskinlikla izliyorum
    Sabret
    Cok hopladigin icin zarar ediyorsun

Alıntı Originally Posted by asır Yazıyı Oku
    Ben memnunum bugünüde zaiyatsız atlattığım için tcd ve tkf den. Yarın para çıkışı olup olmadığını takip edeceğim. Bu arada tte tutanlarada hayırlı olsun
    Tcd varsa tkf olmali cogu zaman birbirini konsolidete ediyor...ytd
    Bu arada tcd tahminimce 0.50 arti yazar

6.  Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    Son dönemde müthiş olumsuz bir performans var. Bu fona mevduat müşterisi geliyor, fondaki 1400 kişi de bu beklentidedir, fonun buna uygun yönetilmesi ve bu kadar seri ve büyük zarara izin verilmemeliydi. Aslen hisse yatırımcısıyım,düşük risk olsun diye mevduat alternatifi olarak aldım. Bende çok yüklü var ve bazı tanıdıklarıma aldırdım...Eral bey beni mahçup etti.. bir ters pozisyonları var ama hadi hayırlısı...Eral bey'in bankacılık endeksi ile ilgili olumlu beklentileri vardı, böyle bir pozisyon alınmış olabilir..
    Aralık ve Ocak iyi gidiyorlardı genel mevduat fonu için söylüyorum ama geçen haftaki durum devam ediyor. Benim de baya vardı elimde büyük ihtimal uzun vadeli görüşleri doğru ama kısa vadeli yol alışta sıkıntı var.

7. Virüs olayı çok ciddi olarak abartılıyor. Konu dışına çıkmadan virüsten şuanda hasta olan kişi sayısı hızla azalıyor . Yani artık günlük yeni hasta sayısından daha fazla günlük iyileşen kişi sayısı var yani bir aya bu virüs olayı bitebilir ve tekrar borsalara pozitif yansıyabilir.

Ekran Alıntısı.jpg

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hepimizden sanslisin valla ustad
    tecrübe + şans diyelim üstad. uzun vadede her yatırım kazandırır. kısa vadede ise "bir tutam ot deveyi yardan uçurur" stopunu iyi calıştıran (ki zor) şans eseri kazanır. yani kısaca Allah emeklerimizi zayi etmesin yoğun stres keşke herkes kazansa kimse kaybetmese... bizi okuyanlara tavsiyem yumurtaları aynı sepete koymayın dağıtın, hele hele başkasının sepetine hiç koymayın. her çıkışın inişi, her inişin çıkışı vardır unutmayın. kimse yoğurdum ekşi de demez. araştırin öğrenin. vesaire vesaire... ☝😊

Sayfa 541/996 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •