Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Erick, TREND'in ustune cok gidildi, o yuzden o da bunaldi hakli olarak. Bazilari saka olarak, bazilari cidden.

TREND olmasa yazi tura atsan her islem yapmak istediginde yine %50 sansin var arkadasim.
    Erick'i adam sanmıştım ama o da içi boş çıktı
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Erick'i adam sanmıştım ama o da içi boş çıktı
    Ayip ediyorsun Erick'e bence TREND. Oyle niyeti olan birisi degil.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ayip ediyorsun Erick'e bence TREND. Oyle niyeti olan birisi degil.
    adamın yazdıkları gayet açık ve net yahu, TH gittiğinde HALKB roketliyormuş, TH geri döndüğünde de hisse göçüyormuş, böyle bir teori yaratıp da ona inandığına göre gerçekten de cahilin önde gideni olmalı çünkü bunun başka izahı yok
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    671
    adamın yazdıkları gayet açık ve net yahu, TH gittiğinde HALKB roketliyormuş, TH geri döndüğünde de hisse göçüyormuş, böyle bir teori yaratıp da ona inandığına göre gerçekten de cahilin önde gideni olmalı çünkü bunun başka izahı yok
    Sahsa fazla takilmayin.Benimde sinirlerimi cok germisti.Adamin (Erick) hissede pozisyon almasina neden olan ciddi gerekceleri varki, yuklu miktarda halkbank hissesi almis.Oyle degilmi ? lutfen soyleyin yanlismiyim?
    fakat gel gorki aylarca soylemlerinde: hisse batik,banka batik,banka batak,total loose,surekli mahkeme sureciyle ilgili felaket senaryolari yazip durdu,hep en kotu ihtimalleri gundeme tasidi.Milleti korkuttu.Dikkatini cekmeye yonelik yazilarima ise negatif tepki verdi.Fakat hisseyi cazip kilan hicbir veriyi paylasmadi.

Belkide kendisi ters indikator cunku bu surecte hisse fena performans gostermedi.Bende o satip gidince pozisyonumu arttirdim.Kendiside bu durumu takip etsin bakalim,Kimmis ters gosterge.
    Sizin bu suclamayi haketmediginizi ve hassasiyet gosterdiginiz anlasilmasina ragmen ayni soylemi tekrarlayip durmasi,bazilarina malzeme verip satasmalarina sebebiyet vermesi, ayrica dusundurucu.Belki iyi niyetli birisidir fakat yeteri kadar donanimli ve mantikli olmadigi,halden anlamadigi asikar.O ve onun gibi birkac kisi yuzunden bende forumdan uzaklasmistim yazmiyordum. O kisiler gittigine gore bundan sonra yazabilirim.

Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Sahsa fazla takilmayin.Benimde sinirlerimi cok germisti.Adamin hissede pozisyon almasina neden olan ciddi gerekceleri varki, yuklu miktarda halkbank hissesi almis.Oyle degilmi ? lutfen soyleyin yanlismiyim?
    fakat gel gorki aylarca soylemlerinde: hisse batik,banka batik,banka batak,total loose,surekli mahkeme sureciyle ilgili felaket senaryolari yazip durdu,hep en kotu ihtimalleri gundeme tasidi.Milleti korkuttu.Dikkatini cekmeye yonelik yazilarima ise negatif tepki verdi.Fakat hisseyi cazip kilan hicbir veriyi paylasmadi.

Belkide kendisi ters indikator cunku bu surecte hisse fena performans gostermedi.Bende o satip gidince pozisyonumu arttirdim.Kendiside bu durumu takip etsin bakalim,Kimmis ters gosterge.
    Sizin bu suclamayi haketmediginizi ve hassasiyet gosterdiginiz anlasilmasina ragmen ayni soylemi tekrarlayip durmasi,bazilarina malzeme verip satasmalarina sebebiyet vermesi, ayrica dusundurucu.Belki iyi niyetli birisidir fakat yeteri kadar donanimli ve mantikli olmadigi,halden anlamadigi asikar.O ve onun gibi birkac kisi yuzunden bende forumdan uzaklasmistim yazmiyordum. O kisiler gittigine gore bundan sonra yazabilirim.
    Insanlar bu hissede paralarini, zamanlarini, emeklerini sifirladilar. Yuklu almis, yuksuz almis onemli degil.

TREND su anda yazdigini 2.5 sene once de yaziyordu. OZDEMIR sen simdi okuyorsun, ama Erick 2 sene once de okuyordu. Hissenin anasi agladi. TREND'in sucu degil tabi ki, ama realite degismiyor: Insanlarin cani yandi.

Ayrica mahkeme sureci ile yazdiklari da dogru. Uzadikca uzuyor iste.

Banka ile ilgili dedikleri de dogru. Batak, ABD ile kanli bicakli, hukumetin arplalik olarak kullandigi; ABD ile iliskiler duzelmeden, ekonomi duze cikmadan adam olmayacak bir banka. Hisseye gelenin bunlarin farkinda olmasi lazim. Tek pozitifi piyasanin realiteyi 1 sene onceden fiyatliyor olmasi. Bekleyen de onu bekliyor iste. Ama 500 yasina kadar da yasamiyoruz ki.

6.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Sahsa fazla takilmayin.Benimde sinirlerimi cok germisti.Adamin (Erick) hissede pozisyon almasina neden olan ciddi gerekceleri varki, yuklu miktarda halkbank hissesi almis.Oyle degilmi ? lutfen soyleyin yanlismiyim?

evet, forum ortamında 2 yıldır karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz bir kardeşimiz kendisi ama beni doğrudan hem de defalarca HALKB'yi manipüle etmekle suçlayıp durması hiç de şık olmadı, şükürler olsun maddi gücüm yerindedir ve buradaki ortalamanın da çok üzerindedir ancak TH'nın HALKB tahtasını her 2 yönde de manipüle edecek maddi gücü olabilir mi yahu? Adam ciddi ciddi böyle böyle bir senaryoyu kendi kafasından kurgulamış ve buna harbiden de inanıyor. Allah akıl fikir versin demekten başka yapacak bir şeyimiz yok.

evet, forum ortamında 2 yıldır karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz bir kardeşimiz kendisi ama beni doğrudan hem de defalarca HALKB'yi manipüle etmekle suçlayıp durması hiç de şık olmadı
    Kesinlikle boyle birsey yazmadi TREND. Hangi yazida bunu ima ettigini koyarsan goruruz. Benim tahminimce oteki taraftakiler acayip abartti bu olayi, art niyetli yaziyorlardi (saka icin yazan bir arkadasimiz haric) ve bu seni biraz yipratti gibi.

Neyse iyice adimiz avukata cikti. Ben kapattim konuyu. Kendisi ekleyecek birsey varsa ekler herhalde. Ben acikcasi onun cikmasina uzuldum gercekten.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    evet, forum ortamında 2 yıldır karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz bir kardeşimiz kendisi ama beni doğrudan hem de defalarca HALKB'yi manipüle etmekle suçlayıp durması hiç de şık olmadı, şükürler olsun maddi gücüm yerindedir ve buradaki ortalamanın da çok üzerindedir ancak TH'nın HALKB tahtasını her 2 yönde de manipüle edecek maddi gücü olabilir mi yahu? Adam ciddi ciddi böyle böyle bir senaryoyu kendi kafasından kurgulamış ve buna harbiden de inanıyor. Allah akıl fikir versin demekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
    SAyin TrendHound,

Aramizda 2 yili gecen bir hukuk var. Burasi bir forum ve bilgi alisverisinde bulunuyoruz. Oncelikle Sizde boyle bir algiya sebeb oldugum icin ozur dilerim. Bilgilerinizden faydalandik. ve 2 yil boyunca okuduklarim ogrendiklerim nedeniyle ne derseniz deyin kabul ediyorum. SAygim sonsuz

Her ne kadar teorileriniz, S400, Amerika ile iliskiler, baslayan ekonomik kriz vesaire -sizin kontrolunuzde olmayan faktorler- nedeyiyle cop olsa bile.
    SIzin deyiminizle SICTI CAFER BEZ GETIR modunda kaldiniz.

Sizi manipulotorlukle suclamiyorum, Buradanin speki , buyuk fonlarin sahibi veya manipulotoru adami olmakla da suclamiyorum. Bu algiya neden geldiginiz anlamadim. ZAten elinizde bu kadar bir guc olsa bu forumda isiniz nedir diye dusunurdum ?

Anlatmak istedigim suydu : Trade icin ayirdigim hissenin bir kismini sizin hisse,net de belirdiginiz zaman sattim. Ayrilip uzun sure gorunmediniz zamanda aldim. Buna Totem, mantiksiz ve Hic bir kurala dayanmayan bir Kendi Uydurdugum bir kura olarak da bakabilirsiniz. AMA trade ettigim kisimda tam 4 kez tuttu. 80, 70, 90, 1.20 kurus mertebelerinde.

Istediginizi dusunmekte serbestsiniz, Size olan saygim Hala Buyuk..CAhilligimi ve size olan uzuntum nedeniyle AFFOLA

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •