Sayfa 936/999 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Hava civa hepimizin tahmin ettiği gibim, 36 kaybın gündemden düşmesi, başka bir şey değil.

Nette epey bir gezindim, sınırda taş savaşı var Suriyelilerlen Yunan polisi arasında, iş karışırsa deye arkada silahlı askerler dikeliyor.

Sadece deniz yolu açık, ada sahillerine çıkanlar var, Yunan vatandaşlarıylan karşılıklı küfurlesiyorlar, tezgahı oralara açacağız artık.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ukrayna'da bazı Ukrayna vatandaşlarının Türk resmi makamlarına İdlib'de gönüllü olarak Türk ordusu yanında savaşmak için başvurdukları bildirildi.
    Eğer doğruysa, Türkiye ile Rusyanın arasını bozmak için, Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti ve Ukrayna ordusuna yaptığı 200 milyon TL yardımından sonraki en iyi adım bence...

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Öyle olsaydı metro turizm direk atina seferi koyardı. Havayolları vizesi olmayan yolcuyu uçağa bindirirse cezası mevcut

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Dünkü ******** insan taciri, sınırdan geçemezler bana gelsinler/gelecekler deyordu ********, meğer biliyormuş yeminlen.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Son dakika: Rusya'dan skandal açıklama: Suriye'de bizim dışımızdaki tüm ülkeler uluslararası hukuka aykırı olarak bulunuyor.

Hadeee... Milli gururumuz, medar-ı iftiharımız, Reyisimizin yılmaz neferi yakalanmış, Edirnede müşteri ararkene, cok yanlış hareketler bunlar!

Hic haber vermiyorsunuz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Hadeee... Milli gururumuz, medar-ı iftiharımız, Reyisimizin yılmaz neferi yakalanmış, Edirnede müşteri ararkene, cok yanlış hareketler bunlar!

Hic haber vermiyorsunuz!
    Ağabey özel teşebbüslerin önü açılmalı.
    Bu arkadaşı tutuklarsa ayıp ederler.
    O zaman yağmurlu havada şemsiye satanları da tutuklayalım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

https://video.twimg.com/ext_tw_video...0YG.mp4?tag=10

Bizim forum bu video formatını desteklemiyormuş, eskimi yenimi bilmiyorum, fakat ilk defa ümit verici sınırı geçenler gördüm.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 936/999 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •