Pegasus 1 ay içinde 20 tl olacak. Çünkü th aldığını iddia ettiSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pegasus 1 ay içinde 20 tl olacak. Çünkü th aldığını iddia ettiSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende sayfanin ekean görüntüsünü aldim. SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yazmasam da bu topici ve halkbank sayfasını yıllardır okuyorum. Eğer th, yaptığı işlemler doğru ise çoktan batmıştı. Benim 600 bin lira zararım var. Sen milyon lotlari alan th yi düşün. Kaybedilen zaman , dolar ve altının yükselmesi ile oluşan zararla birleştir.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazandigini soyleyen olmadi zaten. Ama pozisyonu kapamadiktan sonra da kagit ustunde zarardir. Birisinin kazanmasinin kaybetmesinin bizim icin bir onemi yok ayrica. Tabi ki ortaklarin yuzunun gulmesini isteriz, ama para bizim cebimizden cikmiyor, ya da bizim cebimize girmiyor.
Sadece o degil ki, hepimiz kaybettik. Hisselerin hicbiri guldurmedi.
Hissesi olmayan da batti yanliz. Herseyin fiyati 3 kati artti.
Pegi 20 olursa bravo deriz. Olmaz ise de senin icin konu kapanir saniyorum, degil mi?
Şeker kardeşim ben neden batayım? Kredili işlem yapmıyorum, zırt pırt "al-sat" yapmakla hiç işim yok, paraya ihtiyacım olmadığı için aldığım hisselere hiç dokunmuyorum ve kafamdaki hedefe gelene kadar bekliyorum. Borsada batan biri ya al-SAT'larla sermayeyi yitirir, veya kredili oynadığı için sermayesi erir gider, veya büyük zararlarla eldeki pozisyonları satma cihetine gider, veya aldığı hissenin tahtası kapanır, veya hissesini aldığı şirket batar. Bunların hiç biri bana uygulanmadığı için batmam mümkün değil.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.
Şimdi senden bir ricam olacak: Sen neden ve nasıl 600,000 TL zarar yazdın hele bir izah et bakalım. Muhakkak aşağıda sıraladığım bir veya bir kaç uygulama sonucunda olmuştur bu kayıp.
Borsada batan biri ya AL-SAT'larla sermayeyi yitirir, veya kredili oynadığı için sermayesi erir gider, veya büyük zararlarla eldeki pozisyonları satma cihetine gider, veya aldığı hissenin tahtası kapanır, veya hissesini aldığı şirket batar. Bunlardan hangileri senin bu 600,000 TL'lik zararında rol oynadı acaba?
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den aldığım AKBNK'ları 11 Aralık'ta 69.25 den verdim. 2.5 ayda %12 kar elde ettim. Artık ful nakitteyim.
Yer İmleri