13,000 Missing Flights: The Global Consequences of the Coronavirus
https://www.nytimes.com/interactive/...60b0-144159421
13,000 Missing Flights: The Global Consequences of the Coronavirus
https://www.nytimes.com/interactive/...60b0-144159421
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Erdoğan: 2.557 rejim askeri etkisiz hale getirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*erdoğan: 5 mart'ta moskova'ya giderek putin ile görüşeceğim
erdoğan: (putin ile görüşme) ateşkes adımı ile bu işi süratle sonçlandırmayı temenni ediyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: "15 Temmuz'da başaramadıklarını Suriye üzerinden hayata geçirmeye çalışanları bir kez daha hüsrana uğratmakta kararlıyız."
Erdoğan: "Her bir şehidimize karşılık onlarca Rejim unsurunu etkisiz hale getirerek, uçağından tankına imha ederek çok ağır bedeller ödetiyoruz."
Erdoğan ABD den habersiz bir iş yapamaz mal varlığı araştırılıyor dendi, gördük ki yapabiliyoruz.
Erdoğan Putin den habersiz bir iş yapamaz Putinin elinde dosya var dendi, gördük ki yapabiliyoruz.
Teknolojimiz, savunma sanayimiz zayıf ve yetersiz, milli araçlar yandaşların gazını almak için dendi, gördük ki bu araçlarla gerçekten Suriye ye bombalar yağdırıyoruz.
Birileri bizi mi kandırıyor, biz kendimizi mi kandırıyoruz çözemedim. Bu arada yeni havalimanı için uçak bile inemez, heryeri su basar, kapatılır vs. deniyordu, inişten sonraki yer yolculuğu dışında hiçbir problem yok. Bazen çok gereksiz muhalefet yapıyoruz sanki, en azından kendi adıma söylemiş olayım.
Yer İmleri