Sayfa 507/656 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. 10 mart son tarih
    buda geçen yılkı gelınce karsılastırırsınız.
    https://webservice.foreks.com/foreks...0e8200012f4667

2.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    2011 yılında fabrikamızın arsa ve binası ile birlikte garanti leasıngden 12 milyon + kdv ile satın almıştık 120 ay vade ile bu yıl o da bitiyor, ipotek var ise o da kalkacaktır ve şirket kontrolüne geçeçektir. Zamanlama olarak şanslıyız.
    hocam gecen fabrıka ıle gorusmemde kur farkı zararırın buyuk bolumu bina için çekilen krediden oldugunu soylemıstı ayşe hanım. acaba bır kur sabıtleme olayımı vardı satın alınırken

3.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    hocam gecen fabrıka ıle gorusmemde kur farkı zararırın buyuk bolumu bina için çekilen krediden oldugunu soylemıstı ayşe hanım. acaba bır kur sabıtleme olayımı vardı satın alınırken
    120 ay vade ile alınmış bir kredi her ödenen taksit bir sonra ki bilançoda borçtan düşülüyor sonuçta . 9 yıl ödemişiz borcumuzu bu yıl mı kur farkı olmuş tertemiz bitirmişiz krediyi. Bina borcundan kaynaklı bir kur etkisinden bahsetmek yanlış, bitmiş bir kredi bu artık.Sabitleme diye bir şey duymadım boyle uzun vadelı bır kredıde kur sabıtlemesi yapılması güç.

Önümüzdeki dönemde kap a bakalım haberi gelecek mi ? Devir işlemleri, tapu işlemleri unutmazlar inşallah

4.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    120 ay vade ile alınmış bir kredi her ödenen taksit bir sonra ki bilançoda borçtan düşülüyor sonuçta . 9 yıl ödemişiz borcumuzu bu yıl mı kur farkı olmuş tertemiz bitirmişiz krediyi. Bina borcundan kaynaklı bir kur etkisinden bahsetmek yanlış, bitmiş bir kredi bu artık.Sabitleme diye bir şey duymadım boyle uzun vadelı bır kredıde kur sabıtlemesi yapılması güç.
    Önümüzdeki dönemde kap a bakalım haberi gelecek mi ? Devir işlemleri, tapu işlemleri unutmazlar inşallah
    haklısınız bende yemedım. kur farkı zararının bırcok nedenı var sonucta oraya takılmamk gerekıyor cunku yuzde 70 ihracat yapıyor firma. bu arada fırmada her ıkı yonetıcıyede maıl atalım kı dunku sohbet sadece yazıda kalmamıs olsun. zorunlu kap bıldırımı ve yapmadıgı kap bıldırımlerı hakkında genıs bır yazı yazdım. esas faaliyet karı gecen yıl 206ciro/38 faaliyet karı vardı bu yıl ne beklıyorsunuz

5.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    haklısınız bende yemedım. Kur farkı zararının bırcok nedenı var sonucta oraya takılmamk gerekıyor cunku yuzde 70 ihracat yapıyor firma. Bu arada fırmada her ıkı yonetıcıyede maıl atalım kı dunku sohbet sadece yazıda kalmamıs olsun. Zorunlu kap bıldırımı ve yapmadıgı kap bıldırımlerı hakkında genıs bır yazı yazdım. Esas faaliyet karı gecen yıl 206ciro/38 faaliyet karı vardı bu yıl ne beklıyorsunuz
    benım beklentılerım gelmıyor maalesef, bilanço gelsın üzerinde uzun uzun konuşacağız bilançonun altından girer üstünden çıkarız hepberaber :-)

6. İsmail bey bilanço ile ilgili sizin gibi düşünüyorum
    yanılmıyorsam
    gedza da maliyeye verilen 7,4 idi gelen 12.90 geldi
    durdonun bilançosu beklenenden çok iyi gelse ne olur
    ya durdo uyuz eşşek olmuş
    baksana endeks nereye geldi
    durdo nerede
    yazık be yazık
    boş verin bunları yormayın o ellerinizi
    lokasyon haklı

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    ismail bey bilanço ile ilgili sizin gibi düşünüyorum
    yanılmıyorsam
    gedza da maliyeye verilen 7,4 idi gelen 12.90 geldi
    durdonun bilançosu beklenenden çok iyi gelse ne olur
    ya durdo uyuz eşşek olmuş
    baksana endeks nereye geldi
    durdo nerede
    yazık be yazık
    boş verin bunları yormayın o ellerinizi
    lokasyon haklı
    hocam şu an ki durum böyle ama ilerde değişecek herşey, biz yine burada elimizden geldiğince anlatmaya çalışalım ben kendimi yormaya hazırım.şirketimiz borsada fiyat olarak hakkını vermesede önümüzdeki bilançolarda umutluyum

8.  Alıntı Originally Posted by ismail Yazıyı Oku
    hocam şu an ki durum böyle ama ilerde değişecek herşey, biz yine burada elimizden geldiğince anlatmaya çalışalım ben kendimi yormaya hazırım.şirketimiz borsada fiyat olarak hakkını vermesede önümüzdeki bilançolarda umutluyum
    önümüzdeki bilançolarda iyi olacağını
    başta siz olmak üzere herkes biliyor
    ama galiba bir spek efendi bilmiyor
    sıkıldım ismail bey
    çok sıkıcı şu anda toplantılar yapılıyor
    piyasa düzelsin diye
    bizimki g..... g...... gidiyor [çok sinirliyim ağzımı bozmak zorunda kaldığım için şahsınızdan özür dilerim]
    onun için bende umut kalmadı
    lokasyon haklı bundan bir mok olmaz

Sayfa 507/656 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •