Sayfa 695/996 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    MAC için yeni fiyatımız: 0,032501
    MPS bekliyoruz

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    ben biraz ümitvarım hisse tarafı %3.30 artıda
    inşallah dostum ama +2 yi geçince genelde eksi yazıyor. tpp ile kurtardıysa kurtardı yoksa düşüş paraşütü en az -1, -1,5 arası

3. TCD +%2 yapar gibi bugün.
    Tüm fon daşlara hatırlatma;
    Pay değeriniz yükselirken asla unutmayınki önümüzdeki günlerde bunun düşüşü de olacak, terste yakalanmayın...size uygun bir seviyeyi görünce satıp, ppf ye geçip , likitte bekleyip, tekrar aşağı salınca alım yapıp pay adetlerinizi arttırın...
    Benden nacizane bir tavsiye....
    100k seviyelerinde alım yapanlar endeks 111k olunca satış yapmayı düşünmeye başlamıştır...

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Tte hariç diğerleri endeksin altında kalmış. Fonların hisse seçimleri hatalı olmuş. Bu durum bunu gösteriyor.
    Ne zaman dogru sectilerki
    İki aydir anamizi aglatiyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Tte hariç diğerleri endeksin altında kalmış. Fonların hisse seçimleri hatalı olmuş. Bu durum bunu gösteriyor.
    çoğunun içeriği değişti aslında yeni dağılımlar geldiğinde karşılaştırmak daha mantıklı olacaktır.

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    TCD +%2 yapar gibi bugün.
    Tüm fon daşlara hatırlatma;
    Pay değeriniz yükselirken asla unutmayınki önümüzdeki günlerde bunun düşüşü de olacak, terste yakalanmayın...size uygun bir seviyeyi görünce satıp, ppf ye geçip , likitte bekleyip, tekrar aşağı salınca alım yapıp pay adetlerinizi arttırın...
    Benden nacizane bir tavsiye....
    100k seviyelerinde alım yapanlar endeks 111k olunca satış yapmayı düşünmeye başlamıştır...
    Ayakta alkisliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    hayrani üstadım durumu çok güzel açıklamışsınız, sadece bir durumu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum olurda 1085xx kırılırsa aşağıda 99xxx tekrar görme riskimiz var (olası bir corona açıklaması bunu tetikleyebilir) Bunun gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini kimse bilemez. Düşünce üzüldüğünüz için bu riski de göz önünde bulundurmanızı ve buna göre pozisyonlarınızı değerlendirmenizi belirtirim.
    haklısınız üstadım. bu yüzden tcd zamanı gibi açılmadım. yüzde 20 portföyle zpe aldım. popüler fonlarımız hızlı yükselip aynı hızda düştüğünden riski oradan da düşürdüm. az kazanayım ve önce de dediğim gibi kendi değişken fonumu kıurayım. olur da terste kalırsam 106 ve aşağısına gelirse yüzde onluk en fazla üç ilave daha yapar bunları da şu anki seviyelere yaklaştıkça elden çıkarırım şeklinde sıtratejilerim var. zpe ziraat katılım endeksi fonu, mac mps tte gmr tcd gibi yüksek aksiyona sahip değil ve daha sakin hareket ediyor. hakkımızda hayırlısı

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Onda belli oluyor o
    Güzel kâr bırakacak.
    Aft zararını çıkarırsam süper olacak😁

Sayfa 695/996 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz