Sayfa 36/954 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 281 - 288 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    işsandıksal son dönemlerdeki ilk lere bir ilk daha ekledi...bedelsiz zamanı düşen tek hisse****?borsada görülmeyen şeylerden..
    1.46 verecekleri belliydi...şimdi hareketler izlenmeli.**
    kimlere gitti beleş hisseler***
    işfinansalı inceleyin ..borsa tarihinde tek .*hisseler nasıl kimseye**çaktıırlmadan**beleş baskılı tesadüflü** fiyatlardan el değiştirdi.**
    tskb işgyo ...yakın takipte baskılı sistemler devam ediyor**
    tskb de işfinanstan gönderilen suat ve işüst gruptan gönderilen ersin yönetimi devam ediyor...
    Sayın propolis siz neden sürekli burada iş finlerle ve diğer muadilleri ile burada yorum yapıyorsunuz. Tamam ortak ama burası tskb topiği. İşlerle sıkıntınız varsa gidin işyat , işfin, iş gyo, işctr, iş bilmem ne onların topiğine gidin veya tskb ile ilgili olarak konuşun.

2. tskb işsandıksal grubunda.yani diğer yazdığım grup şirketleri,yle paralel...***onları örnekleme verme sebebim **aynı kafa devam ediyor..işsandıksal alt şirketleri çok beleş fiyatlarda baskılı ufaktan yeni ortaklara sahip oluyor.**bu kimin aklı kimin fikri acaba**....
    olanda k.yatırımcıya oluyor..
    1.46 ayı tuzağı demişştik verecekleri belliydi...biriktirdiler alıcıları mal sahibi yaptılar...
    genel bir denetim gelmeden herhalde bu iştirakler süründürmeye devam edecek...işfinansal kabak gibi ortada***???
    banka hissesi olarak iyi fiyatlamalarda alıma uygun o konuda bi şey yok..da***alt şirketklerin özü * ince *sorunu bitmedi**...

3. malesef 1.45 ten zararına satıp çıktım
    bezdirdi beni , belkide yanlış yaptım
    senette olan arkdaşlar umarım bol kazanç sağlarlar (senet benim cıkmamı beklemiş olabilir, genelde öyle oluyor)

yatırım tavsiyesi degildir
    sabır, sabır, sabır...

4. sevgili dark kardeşim 1.45 den vermek *??yaklaşık 30 yıllık borsa hayatımda çok pisliklere şahit oldum..merdiven altı şirketlere hiç bulaşmam tavsiye etmem etrafıma..fakat kurumsallardaki abidiklere tahammül yok.*?kurumsallarda düzgün giden tek kurum Koç grubu..diğer bütün kurumsallarda abidikler dönüyor ne yazıkki..
    tskb yi çok uzun zamandır işgrubu dolayısıyla portföyümde tutuyorum tabi haliyle maliyet çok komik .*
    son zamanlarda tskb de yazma sebebim okumuş çocuklar korosu 1.5 lerden başlayarak gel vatandaş demeye başladı..hedef fiyatlar koymalar *?...**normali hedef fiyatlar uygundu..ama işsandıksal şirketler tek merkezden yönetildiğinden**iştirakleri örnek verme sebebimiz iştiraklerdeki borsa üzerinden beleş fiyatlı el değişimi kabak gibi ortada..özellikle işfinansal .*cem okullu zeytinci**(işgrubunun zeytin aşkı**?) işfinans üzerinden işsandıksal ortağı oldu..Türkiyemizde tek**ilk**işsandıksal ortak sevmez..**nasıl olduda böyle borsa üzerinden çok beleş**fiyatlarla temettü destekli toplanan hisseleri*** görmediler**???suat sorumluydu işfinanstan..**operasyon bitti suat gitti..nereye buraya da gelmiş..işsandıksal da yeterli sayıda uzman yok demekki.**
    şimdi tskb de k.yatıırmcıya kurulan hissesel tuzaklar devam ediyor..**
    koskoca iş grubunda.***
    k.yatıırmcı sizin gibi bıktırılıyor...birileri muazzam para vuruyor**?
    sıkı bir denetim İnşallah.*?şirketin özü ince sorunları bitecektir o zaman.**
    not:yaklaşık 30 yıldır işbank ve kısmi iştirakler hissedarıyım hemde düzenli...sorunumuz işbankın k.yatıırmcı hassasiyetlerinin **gözetilmesi****??birileri yanlış kararlar alıp arkasından muazzam primler jestiyonlar alırken grubun k.yatıırmcısının yatık vaziyette *olması dramatik komedi ***

5. propolis kardeş (yaşıt olabiliriz )
    ben sizi anlıyorum
    ama ben borsa da bütün patronların aynı düşündüğünü ve yapabilenlerin senetlerini malesef zor para kazanan insanlara satarak ve bu insanları madur ederek kendilerine menfaat sağlıyorlar
    koç gurubu demişin kısmen bu düşüncene katılıyorum, neden kısmen dersen türktraktör arzında arz ettikleri gün ve sonrası arz fiyatından % 25 belkide biraz fazla zarar yazdırdılar velhasıl zihniyet hepsinde aynı
    ben beklentisi olan senetlerde işlem yapıyorum
    yani cocuklarıma veya torunlarıma bir şeyler bırakayım gibi bir düşüncem yok, kazanırsam bütün aile tüketiyoruz,
    aslına bakarsan tskb zarar etmedim başabaş diyebilirim, ama kaçırdığım fırsatlar gercekten maddi anlamda etkileyici
    son örnek.: 1.65 özbal almıştım su an 2.16 kapanış anlatmak istediğim bu,
    gerçekten kimyam bozuldu tskb yüzünden
    bedelsiz bir türlü onaylanmadı ,bugün haftanın son işlem günü spk bülteni yayımlanırmı bilemiyorum
    sonuç sattım ve stresinden kurtuldum, senette olan arkadaşların gerçekten para kazanmasını temenni ediyorum ve tskb yi izlemeye devam ediceğim, fırsat görürsemde yeniden aranıza döneceğim tskb bende takıntı
    sabır, sabır, sabır...

6. bun yukarıdaki mesajı yazarken spk bülteni yayımlanmış
    malesef yine göremedim tskb bedelsiz onayını
    sabır, sabır, sabır...

7.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    bun yukarıdaki mesajı yazarken spk bülteni yayımlanmış
    malesef yine göremedim tskb bedelsiz onayını
    Hocam üzüldüm gittiğine . Bari bir kısmını bıraksan gözün arkada kalmazdı ..

8.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    Hocam üzüldüm gittiğine . Bari bir kısmını bıraksan gözün arkada kalmazdı ..

yukarıdada yazdım tskb bende takıntı
    forma girdimmi mutlaka buraya bakarım
    bu arada bölünmelerden kalan 0.21 lot tskb var hesabımda
    sabır, sabır, sabır...

Sayfa 36/954 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz