Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Bakış açın yanlış. Yaşam hakkı kutsaldır. Dinle, milliyetle ilgisi yok bu konunun.
    Haklısın ancak yinede bu vb şahsiyetlere sempati duyamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Günaydın kafe

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade - II

S&P, *koronavirüs salgınının ABD ekonomisi için "kayda değer ters rüzgar" yaratacağına işaret ederek, ABD için GSYH büyüme tahminini 2020 ilk çeyrek için yüzde 2,2'den*yüzde 1'e yakın olarak düşürürken, 2.*çeyrekte de büyümenin yüzde 1'e yakın olmasını beklediklerini vurguladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Günaydın kafe
    Günaydın üstad Medwig.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

günaydın arkadaşlar

https://tele1.com.tr/erdogan-putin-g...dlibde-137433/

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü, İdlib’deki ‘terörist’ tahkimatlarının Türk gözlem noktalarıyla birleştiğini, bunun Rusya’nın Hmeymim Hava Üssü’ne her gün saldırı yapılmasına yol açtığını açıkladı.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 942/1001 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •