Sayfa 17/1003 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 129 - 136 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    ayni gibi. Buna geri donersem daha fazla alirim gibi suan. Bilmiyorum ama halki 60 tl olsa cok guzel olur
    Seni de anlamak zor yani. O kadar konustuk ettik. "Tamam satmiyorum, 5 dolar olana kadar tutuyorum" dedin. Paraya ihtiyacin yok nasil olsa. Yeni para sokacak olursan baska hisseye sokardin mantikli olarak. Ama o kadar cefasini cektikten sonra satmak olmuyor. Madem alis icin firsat verdi, gozden gecir bence.

Tup'un saglam oldugunu herkes biliyor. Seceresi ortada. Dolar bazli kazandiran tek hisse borsamizda. Ama belli bir seviyeden sonra doygunluga ulasiliyor. Sanayi hisseleri kazandirir, ama zengin etmez kimseyi.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Benim de TH aklıma soktu gittim geçen cuma çöküşte ilk defa hava hissesi pegasus aldım 53.65'ten. Sevemedim bir türlü battı valla tutamadım salı günü 56'dan çıktım. Türkiyede corona çıkarsa bizim millet paniğe de çok kapılıyor uçuşlar falan çok etkilenir.
    Pegi 28 iken arkadas TAV forumuna yazmisti. "Giderken YHL'den gittim, canim cikti. Gelirken Sabiha'dan geldim, tiklim tiklimdi. Kim gider YHL'ye Anadolu yakasindan artik. Su TAV'lari Pegi ile degistirelim."

Degistirmedik.

Sabiha'daki yolcu artisi felaket. Isin ilginci oranin ihalesine de Pegagus (Esas Holding) ile TAV ortak girmisti ve alamamislardi. Cok pahaliya geliyor diye GMR/Limak/Malezyalilara birakmislardi. Ama orada devlet bir kiyak gecti. Artik ucaklar mi yonlendiriliyordu, ne oluyorsa have trafigi ihalenin oncesinde ve sonrasinda cok fazla artti. Malezyalilarin 50 tane havalimani var. 49 tanesi Malezyada.

Yanliz simdi devlet Tombik'i tesvik etmeye calisiyor gibi. Yani Sabiha'ya comak sokuyor. Biraz riskli Pegi.
    Son düzenleme : 666; 04-03-2020 saat: 22:46. Sebep: Malezya Holding'in Sadece 1 Havalimaninin Malezya Disinda Olmasini Ekleme

Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Sayin 666 işte bundan bahsediyorum
    Evet dedigini tabi ki anliyorum escudo. Pilavli ortagimiz tecrubelidir.

Ayrica her hissede risk var. Ortada korona gezerken kimse bulasmaz ki Pegi'ye. Ama asil paralar kimsenin bulasmadigi zamanda kazanilir, herkezin bulastiginda degil.

TREND ben alirim diyorsa, kac tane arkadasimiz da niye bunun iyi bir fikir olmadigini yazdi. Sonucunda karar vermek kisiin kendine kalmis.

Korona bizi yeyip oldurmezse duzelecek eninde sonunda havacilar. Yani sure sorunu olmayana dert degil, buyuyen sektor.

Konu karismis diye dusunen olabilir.

Ama karismadi arkadaslar.

2 tane Halk Bankasi topigi olmasi biraz mantiksizlik hem forum uyeleri, hem yonetim acisindan. Yine de izin verdiler bu topige sagolsunlar. Ama araya da geyik falan filan da karistirin dediler.

Herhalde ana tema Halk olduktan sonra, aradaki hisseler/geyikler kimseyi rahatsiz etmiyordur umarim.

Doktorun dedigi "Akil sey degil ki sokasin" dan.

Ömür Gedik'ten sosyal medyayı sallayan hareket! Koronavirüs korkusundan telefonunu yıkadı

"Corona korkumdan telefonumu yıkadım… Bozuldu tabii… Tüm gün telefonsuzdum… Tamirine de dünya para verdim… Bu virüs daha gelmeden bozdu keyfimi…"

6. ABD'de son zamanlarda Türkiye lehine hava oluştu.Bizim aleyhimize konuşan senatörler lehimize konuşuyorlar.Belki bu ortamdan yararlanılıp Halkbank davası bi şekilde çözülür.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    ABD'de son zamanlarda Türkiye lehine hava oluştu.Bizim aleyhimize konuşan senatörler lehimize konuşuyorlar.Belki bu ortamdan yararlanılıp Halkbank davası bi şekilde çözülür.
    Adam seneler sonra mahkemeye katılmayı kabul etti, bir arkadaş dün akşam yazdı, petrol rus ilişkisini. Abd derin devleti ÇiN'e darbeyi vurdu, otomobil satışları %80 düşmüş 1 ayda. Bu demek ki yıllık %10, diğer veriler ile yıllık %30-40 ları bulursa Çin için facia, bu sadece otomotiv de diğer alanlar kim bilir nasıl. İran keza daha sistemli ilerliyor, parlemento da vaka sayısı halkdan daha çok. Bunlar tesadüf değil.

Bizim banka bu ılımlı ortamı kullanacak. Dereğsizleştirme cabalarını dün gördük, faizler düşüyor, banka daha çok düşüyor. Yapacak bir şey yok, 31 martı bekleyeceğiz. Çözüme inanmayanlar için satış fırsatı verecektir. Bilerek 6,55 üstünde kalmadı, hızla 6,80 yapabilirdi.

E yazdik ya ABD hem Cin'i hem Iran'i halletti diye. Ama Iran olayinda Cin'den bulasmasini beklememistir. Uzun hikaye o. Direkt milletvekilinin birinin cebine atmistir koronayi. Komplo teorisi momplo teorisi. Bu kadar da tesaduf olmaz. Sen 2 sene tarif getir, adamlardan importunu azalt, sonra pat korona.

Sayfa 17/1003 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •