Sayfa 565/899 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Yabancı kahin değilse, belli ki yabancıya bir yıl evvel şöyle soylenmis.
    Hazır fiyat yüksek iken ufaktan ufaktan satın kardeşim. Fiyat sata sata %40 deger kaybedecek, sonra hepsini şişe altında toplayacaz diyip tavana yakın yerlerden ikinci bir koyma hareketi ile diplere çekecez, her firsatta al aşağı edecez, düşerken halay başı çıkarken tınnn diyecez.
    Baskının tillahını yapacaz. Temettü, bedelsiz yerine millete kürek sapı vercez, daha da satmazlarsa pwc değerleme şirketinden bereket tanrısını gönderecez.
    Meşhur ifade ile milletin aq.
    Kardeşim burası türkiye piyasası, stockholm sendromu diyenin ta amk. İstanbul sendromu, ankara sendromu desinler.
    Bistte yıllardır yapıyoruz hiç gitmiyorlar hep geliyorlar hep geliyorlar demiyorlarsa hiçbirşey bilmiyorum.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kaç ay oldu hatırlamıyorum 8 ay filan olmuştur belki daha fazla..........iş c kontratı var elimde ... iş c 5 80 lerdi o zaman ... bir kaç gün sonra kapa bi haber .... iş c hisse satacak anadolu grubuna 5 60 civarında hisseleri toptan satmış.... fiyatı görünce bende elimi boşaltım.... ondan sonra hisse yükseldide yükseldi ... iş c grubu ky ye her zaman oyun oynuyor ... o yabancıda görünen hisseler bence anadolu grubu ve benzer firmaların ... gerçek yabancı olsa böyle rahat oynayamazlar tahtayla..

2. Arkadaşlar yarinmi verecek temettuyu...Düşüş ondan sanirim...

3.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yarinmi verecek temettuyu...Düşüş ondan sanirim...
    Yok 02 haziranda hesabına geçecek.

4.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Evet elde bir tek değerleme kaldı. Ya tabuta son çivi yada son saniye golü.

Sn barba zaten elde en başından beri değerleme vardı sadece değerleme vardı zaten,tek olan ve önemli olan zaten değerleme sonrası değişim oranlarıydı,
    Adil değerleme olursa zaten iyi rakamlardan değişim olucak demektir,
    Ayrılma hakkına çok saplanıldı ama boşa saplanıldı ayrılma fiyatına,
    Bir iki bilgisiz ayrılma fiyatı dedi durdu milletde ayrılma fiyatı dedi durdu

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    kaç ay oldu hatırlamıyorum 8 ay filan olmuştur belki daha fazla..........iş c kontratı var elimde ... iş c 5 80 lerdi o zaman ... bir kaç gün sonra kapa bi haber .... iş c hisse satacak anadolu grubuna 5 60 civarında hisseleri toptan satmış.... fiyatı görünce bende elimi boşaltım.... ondan sonra hisse yükseldide yükseldi ... iş c grubu ky ye her zaman oyun oynuyor ... o yabancıda görünen hisseler bence anadolu grubu ve benzer firmaların ... gerçek yabancı olsa böyle rahat oynayamazlar tahtayla..
    Olabilir bedo, at izi it izine karışmış durumda, kim yerli kim yabancı çok önemi de kalmadi aslında.

Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

6. Yarına endekse göre hareket eder gibi...Aslında bu haber bile çıkarmaya yeterli...ama iş dokmek olunca yatırım hikaye...aç gözlülük....

7. Selamün Aleyküm. Bu gün naaaaptı soda öyle yaav. 5,90 dan aldığımı 6,00 dan satıverdim. Her şey bir anda gelişti birden 5,90 dan 5,95 e çıkmasından çakozlayamadık durumu. 6,00 dan kaptılar elimizden nerelere gitti. aslında direnci 5,98-6,04 arası beklediğimden sattım. nereden bilecen? küçük yatırımcı psikolojisi işte. sanırım 5,95 den sonrasına robotlar devreye girince robotlar birbirine girdi ve fiyat 6,30 a kadar geldi. o kadar hızlı bir yükseliş insan işi değil tabi işin içinde başka bir çapanoğlu yoksa?? elinde olanlara bol kazançlar.
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

8. oyak çimentoları şubat ortası temettü açıklardılar, açıklamadılar, belki birleşme dolayısıyla. Ben temettü beklemiyordum, brüt 20.8 az ama yine de iyi.

Sayfa 565/899 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •