Sayfa 744/996 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Yasyas Yazıyı Oku
    aft +1,53 getirmiş endeksle alakası yok demekki
    Endeks + döviz kuru ile alakası var. Dövizdeki düşüşü bugün yansıtmışlar gibi gözüküyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Saka gibi
    Yay bile daha yuksek
    Allah bunun da belasini versin
    Endeksi 4.5 yapan fon 1.5 getiriyor
    bu fonlar bizi öldürecek üstadım. çok düşünüyorum ve en azından abuk sabuk durumlarla karşılaşmayıp ertesi gün ne kazanacağımızı öngörebilmek adına endeks fonları,tek çıkar yol gibi geliyor bana. gerçi aft'ı da bu maksatla aldınız ama izahnamesinde ne yazıyorlar bilmiyorum.

Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Endeks + döviz kuru ile alakası var. Dövizdeki düşüşü bugün yansıtmışlar gibi gözüküyor.
    Md ustad
    Defansifi yay bile iki gundur onune geciyor
    Aciklama bu olamaz gibi

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu fonlar bizi öldürecek üstadım. çok düşünüyorum ve en azından abuk sabuk durumlarla karşılaşmayıp ertesi gün ne kazanacağımızı öngörebilmek adına endeks fonları,tek çıkar yol gibi geliyor bana. gerçi aft'ı da bu maksatla aldınız ama izahnamesinde ne yazıyorlar bilmiyorum.
    Kuzu cevirelim hayrani ustadim
    Gerisi macera oluyor

5. elimizi neye atsak kuruyor. gerçi almamıştım ve takip ediyordum, ziraat katılım döviz fonu da güzel bir düşüş yapmış. fonlara olumsuz bakışım, tcd ile umuda dönmüştü, yine eski haline döndü. değişkenlerin sadece adı değişken, ister hisse, ister değişken, sadece ve sadece trent yakalandığında kazandırıp ters durumda da fazlasıyla üzer. profosyonellikten bence eser yok. sadece bz öyle sanmışız ve yanılmışız o kadar.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kuzu cevirelim hayrani ustadim
    Gerisi macera oluyor
    Konya tabiriyle "ge guzum benim" deyip çevirelim üstadım. ne diyor oğuz baba: coştur angaralım coştur, nasıl olsa dünya boştur. inşallah bu gün biraz keyfimiz yerine gelir

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    Konya tabiriyle "ge guzum benim" deyip çevirelim üstadım. ne diyor oğuz baba: coştur angaralım coştur, nasıl olsa dünya boştur. inşallah bu gün biraz keyfimiz yerine gelir
    Tum indikatorler bugun iyi diyor

MAC 1,60%
    MPS 1,38%
    TCD 1,24%
    TKF 1,54%
    TTE 2,01%
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Xtumy e bakiyorsunuz degilmis
    Bist100 endeksine aldanmayin...

Sayfa 744/996 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri