Vix korku endeksi > 46
Vix korku endeksi > 46
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: S400 ler Nisan ayında aktif olacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Miçotakis'in olduğu yere gitmem, aynı fotoğrafa girmem
ERDOĞAN: RUSYA'YA GİDERKEN AMACIMIZ ATEŞKESTİ BUNU TEMİN ETTİK - HABERTÜRK
6.3.2020 14:00:39 ERDOĞAN: ATEŞKES ORADAKİ ASKERLERİMİZİN GÜVENLİĞİNİ TEMİNAT ALTINA ALIYOR - HABERTÜRK
6.3.2020 14:00:20 ERDOĞAN: RUSYA'YA GİDERKEN AMACIMIZ ATEŞKESTİ BUNU TEMİN ETTİK - HABERTÜRK
o zaman neden ateşkes olsun,şehitler olmasın diyenler vatan haini ilan edildi
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Fitch: (Koronavirüs) Türkiye'de leasing ve faktoring şirketlerinin KOBİ'lerde ciddi kredi riskleri var ve turizmde bir düşüş kaynaklı olarak ekonomi üzerindeki baskıdan etkilenebilirler
Fitch: Ancak Türk leasing ve faktoring şirketlerinin turizm sektörlerinde doğrudan riskleri ılımlı ve geçmiş yıllarda birçok ekonomik şok testinde genel olarak ayakta kalmayı başardı
ABD 10 yıllıklar 0.75%’e gelmiş .. Fed toplantıyı beklemeden tekrar faiz indirirse şaşırmam ..
Istedigimizi alamadigimiz hic bir toplanti olmadi zaten bu gune kadar !!!!! Hepsinde aldik!!!!SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri