Sayfa 785/996 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Eksimi eksimi
    Hayir + 5.5

2. Bu arada 2 yıllık tahviller nötr degil + 0,18 ( yükselişte) 11,03 su an

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Umrumda degil hayrani ustadim
    Bir yilmi gerek
    Bekleyecegim
    Cikmayacam
    burada küçük portföyle girmenin rahatlı devreye girdi üstadım. rahatsın, hem de çok rahat. şunu bile dersin belki: ister düş ister çık. isterse 106 ile 100 arasına gel, geleceğin varsa göreceğin de var. çünkü buralar 6 ay ve üzeri güzel alım fırsatı. bunu ben demiyorum, izlediğim uzmanlar söylüyor. tamam, canımız sıkılıyor falan ama eskisi gibi de ful portföyle girmiyoruz bu meretlere. dikkatli sıtratejilerle bu zorlukları en az hasarla atlatırız inşallah

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Portföyümü şu şekilde güncelledim. ytd.
    EIB %30
    ACC %25
    AFT %20
    TDG %12,5
    FIB %12,5

AFT sebebiyle zarardayım hâlen. Aşırı sert düştü. EIB ve ACC sağolsun biraz zararı azalttı.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    valla aselsan biraksa gidelim
    Sen burada kal shangil.
    Geliştirme vesaire işleri yap.
    Bizim adama ihtiyacımız var.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    burada küçük portföyle girmenin rahatlı devreye girdi üstadım. rahatsın, hem de çok rahat. şunu bile dersin belki: ister düş ister çık. isterse 106 ile 100 arasına gel, geleceğin varsa göreceğin de var. çünkü buralar 6 ay ve üzeri güzel alım fırsatı. bunu ben demiyorum, izlediğim uzmanlar söylüyor. tamam, canımız sıkılıyor falan ama eskisi gibi de ful portföyle girmiyoruz bu meretlere. dikkatli sıtratejilerle bu zorlukları en az hasarla atlatırız inşallah
    Aynen hayrani ustadim
    Kucuk porftfoy olunca insan zarara pek uzulmuyor

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Üstad artık shangil kardeşimizdir.
    Azeri Türkü'yüm der.
    Azerbaycan bizim ikinci vatan.
    Tamamdir emmim

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dün kvbaf almıştım. Getirisi ppf kadar bile olmadı. Bugün jet hızıyla sattım. Çünkü dünkü görüşme sonrası kısa vadeli (bir yıldan az) tahvillerde yükseliş olcağını ve eksi getireceğini düşünüyorum. Tabi bunu en iyi memorex bilir. Benimkisi sadece tahmin.
    Bugünkü getirileri ppf lerden iyi olan kvba fonları mevcut. Bugün piyasada 1yıl altı bonolarda sınırlı düşüşler oldu. Hafta sonu getirileri eksi olmaz fonun içeriğine bağlı olarak ppf seviyelerinde olur. Bazı fonlar ppflerden daha iyi de getirebilirler.

Sayfa 785/996 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •