Sayfa 800/996 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 6,393 - 6,400 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by wolf1453 Yazıyı Oku
    yanlışın var. oyle fiyat olamaz. hisse senedi değil bu
    Olur daha da kotu Olur !
    Fon yastik alti altin degil
    Canlar gider heyyyy

2. korono abd daha yayilmadi marketlerde temizlik malzemeleri stokları tükendi Corono bı yayılsın ozmn ticaret ekonomi cokusleri hızlanacak gümüş altın yükselir bence

Param Yok Kafam rahat [emoji847]
    Param yok kafam rahat

3.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    TTA altın fonunun sadece %27.5'ı altınmış, hakikaten bu fonların ismini altın fonu koymaları insanı çok yanıltıyor.
    Geriside Altına dayalı hazine ve özel sektör tahvilleri bonoları en yakını 2021 vade sen bekleyebilirmisin o kadar

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ons uçmuş.
    İşportföy altın fonu pazartesi fiyatı ise -3,57.
    O baştaki - işareti hata sanmıştım ama hala durduğuna göre doğru o - işareti.

Bilmeden altın fonu aldığını sanan insanlara üzülüyorum şimdi.
    Mesai dışı olduğu için duruyor olabilir. Geçmişte de böyle (eğer olduysa) hatalar yapıldı. Tefaş da doğrusu verilip, sonra İş portföyün sayfasında da düzeltildi. Can sıkıcı bir durum. Bu arada finans kötü haberlerinin yanında ara sıra güzel şeyler de yaz.

5. Bu corona virüsü olayını piyasalar çok şişmiş olduğu için biraz da düşüşe bahane olarak olarak kullanılıyor olabilir mi? Yoksa bilmediğimiz bir şeyler mi var? Alt tarafı bir aşı. Süper güçler bile şu ana kadar aşıyı bulamadı. Çok ilginç.

6.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    doğru hocam, aynen kopyala yapıştır yapıyorum.
    İŞ PORTFÖY ALTIN FONU TRL 09.03.2020 0.034045 -3.57 1.95 11.95 5.77
    hayret yahu öyle düşüş mü olur hem de altın çıkarken, ben de garantinin fonu var +2,83, pazartesi belki düzeltirler bir yanlışlık olabilir.
    Son düzenleme : ersunan; 07-03-2020 saat: 10:51.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Bu corona virüsü olayını piyasalar çok şişmiş olduğu için biraz da düşüşe bahane olarak olarak kullanılıyor olabilir mi? Yoksa bilmediğimiz bir şeyler mi var? Alt tarafı bir aşı. Süper güçler bile şu ana kadar aşıyı bulamadı. Çok ilginç.
    İsteseler bu virüs olayını kolaylıkla geçiştire bilirlerdi, sonuçta bulaşma oranı ve ölüm oranı abartıldığı kadar değil, ama bunu fazla abarttılar, amaç nedir tam olarak bilmiyoruz çin'le mi ilgili, fed faizleriyle mi, yoksa global krize bahane mi, bakalım bu durum ne kadar sürecek.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Mesai dışı olduğu için duruyor olabilir. Geçmişte de böyle (eğer olduysa) hatalar yapıldı. Tefaş da doğrusu verilip, sonra İş portföyün sayfasında da düzeltildi. Can sıkıcı bir durum. Bu arada finans kötü haberlerinin yanında ara sıra güzel şeyler de yaz.
    Yazılacak güzel şeymi kaldı, nereye baksak bir olumsuzluk.

Ama ben bu hafta hafifte olsa yükşelişler bekliyorum.
    Ama sonra bir daha geri.
    Böyle böyle Haziranı buluruz.

Sayfa 800/996 İlkİlk ... 300700750790798799800801802810850900 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •