Fon genel bir kavram..İçeriğinde envai çeşit enstrüman barındırıyor..Faizde, dövizde, altında, endekste, hissede, yurtdışı da, petrol de herşey konu içi..Konu dışı sayan zaten fonun adını bilir sadece getirisini götürüsünü Ahmet ten Mehmet ten duyarak girmiştir.. Böyle bir ortam sağlamak mümkün mü fon piyasasında sadece alım satım konuşulsun..
affınıza sığınarak bizi bu hale getiren hisse senedi piyasaları değil mi? fon alımlarını da bist e bakarak (fonun içindeki kağıtlara) yapmıyor muyuz? değişken fon yatırımcısı isen bence biraz konuşmakta fayda var üstadlar. Boşuna gerilmeyelim bu günlerde
Bugün satacaktım baktım cds sakin toparlar dedim ama cds ile alakası yok yarın çıkıyorum küçük küçük karı götürdü adi kağıt, ne varsa satmıştım geçen salı bir tek bunu bıraktım ne akılsa benimkisi. Neye göre artı neye göre eksi belli değil. Asla getiri ve götürüsünü izah edemeyeceğim fon almayacağım kara listeme girdi. Yfv, opb, gpg, ipv benim kara listemde. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dönemde IPV gibi yerli eurobond fonlarında kalınmazda girilmezde.
İdlip işi sıkıntıya girdiği ilk anda satıp kurtulmuştum. O ana kadar aylık 3 gibi getirisi oldu.
Yer İmleri