Kardeş Senin ne yapacağını bilemediğin bir desteğe ihtiyaç duyduğun an hiç olmadı mı? Sorularımı baş ütüleme olarak yorumluyorsun gerçekten şu an çok desteğe ihtiyacım var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kardeş Senin ne yapacağını bilemediğin bir desteğe ihtiyaç duyduğun an hiç olmadı mı? Sorularımı baş ütüleme olarak yorumluyorsun gerçekten şu an çok desteğe ihtiyacım var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tamam da herkesin durumu farkli. Bazisi hisseyi tasiyabilir, bazisinin odemesi vardir, bazisi kredili almistir. Bazisi kisa dusunuyordur, bazisi uzun. Bazisi tum portfoyu gommustur, bazisi bir kismiyla almistir.
Biz nasil bir tavisye verelim. 2 senedir bizim elimizde patlamis zaten. Birsey biliyor olsak kendimize faydamiz olurdu! Bu acidan da bak.
Ben sahsen 90 sentten bu hisseyi satmam. Net. En kotu zamanlarda 80 sentten dondu 2 kere. Ama ortada global kriz, korona, apocalypse donuyor, bilmek mumkun degil ne olacagini. Bir hisse bu kadar rahatsiz ediyorsa insani, borsada olmamak en guzeli. Sagligini bozacaksa anlami yok.
TGT arkadaşım bu ruh haliyle psikolojiyle borsada çarpılırsın ..izliyorum günlerdir seni ..bazı işler bazı bünyelere göre değildir
zararda değilsen yol yakınken sat daha risksiz varlıklarda dene şansını ..dost tavsiyesi .
https://www.haberturk.com/son-dakika...lamasi-2609415
Bakan Koca ''bu salgın şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek. Tespit edilebilmiş değil. ''
bende öyle düşünüyorum
Yer İmleri