Jeffrey: Rusya ve rejim ateşkesi ihlal ederse yaptırımla yanıt verebiliriz-NTV
Jeffrey: Rusya ve rejim ateşkesi ihlal ederse yaptırımla yanıt verebiliriz-NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Milli Takımımızın Slovenya ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçları seyircisiz oynanacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Koca: Okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili meb ile önümüzdeki günlerde görüşülecek-ntv
Trump: Fed içler acısı durumda, yavaş hareket ediyor
trump: Fed, lider olmalı, çok geç takip eden olmamali
Epgis: Yarından geçerli olmak üzere benzinde 60, motorinde 56 krş/lt pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir
Yer İmleri