Ah keşke deseydin. 3 sefer yazdım 5.87 sildim. 5.85 aktiften çakayım dedim. Bu kaçırma korkusu sanki Amerika’dan bir haber gelecek tavan açacak umudu yaktı beni dostum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu halk sevgisi beni bitirecek mi dostlar nedir durum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam o risk de var. Mahkemesi var bankanin. Sattin ama orda "uzlastik" dediler. O zaman ne yapacaksin? Hicbirimiz bilmiyor ne olacagini, bekliyoruz iste. Ayrica ABD'den ve AB hukumetlerinden de havacilar ve bankalar icin paketler aciklanabilir yakinda. Sonucta virus bir kriz durumu, hukumetler halklari icin geregini yapmaya calisiyorlar. Neyse dert etme. Pilavlinin da dedigi gibi illa da satacaksan, yarisini sat.
Ben her iki yondede yazarim Sayin Erick.Hatta elestirel yazanlarin bu tur forumlara daha fazla katki sunduklarini dusunenlerdenim.Fakat mutemadiyen olumsuz yazip ayni mevzuyu evirip cevirip isleyenlerden degilimdir.Sizin iyi niyetli birisi oldugunuzu dusunuyorum fakat bir turlu beni anlayamadiniz.Siz kalemi guclu,meslegi bankaci olan,hukuk bilgisi olan birisisiniz sizin gibi arkadaslarin kisileri etkileyebilme yetisi oldugundan dolayi tek yonlu yazilar yazmasinda sakinca gormusumdur hep.Ben yazsam kimse etkilenmeyebilir ben siradan birisiyim.Fakat siz banka personelisiniz ve amerikan hukuk sistemi hakkinda dionanimlisiniz.Sizin yazdiklariniz kisiler uzerinde etki birakiyor.Lutfen biraz bu acidan bakin.Benimde kotu bir amacimin olmadigini anlayacaksiniz.Saygilar.Degerli bir arkadassiniz.Anlamaya calisalim birbirimizi.
Trump babadan paket bekleyecegiz. Baska yolu yok. Tek umudumuz o. Artik saldigi gibi koronayi, asisini da soylemenin vakti geldi.
Yer İmleri