Sayfa 95/1003 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 753 - 760 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by MSB Yazıyı Oku
    Trollledin ha bütün topiği...
    Yok bir de bize "bos bos yazilar" falan deyip sitem etti gecende. Kac kere anlattik halbuki durumu. Keske yardimci olabillsek de, nasil olalim? Ben kurtulmak icin "Sat madem maliyetin cikti, bir daha bu fiyatlari goremezsin" diyecektim de.. icim elvermedi. Keske deseymisim.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok bir de bize "bos bos yazilar" falan deyip sitem etti gecende. Kac kere anlattik halbuki durumu. Keske yardimci olabillsek de, nasil olalim? Ben kurtulmak icin "Sat madem maliyetin cikti, bir daha bu fiyatlari goremezsin" diyecektim de.. icim elvermedi. Keske deseymisim.
    Ah keşke deseydin. 3 sefer yazdım 5.87 sildim. 5.85 aktiften çakayım dedim. Bu kaçırma korkusu sanki Amerika’dan bir haber gelecek tavan açacak umudu yaktı beni dostum.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Bu arada dayanamadim.5.64 den tekrar yerine koydum.Kismet artik.Aslinda virus aciklamasini bekliyordum.Fakat bu gunku bakanin aciklamalari onuda biraz fiyatladi gibi.
    Olumlu birseyler yazsaniz, Malum olumsuz yorumlar moralimizi bozuyor. )

Bu halk sevgisi beni bitirecek mi dostlar nedir durum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Ah keşke deseydin. 3 sefer yazdım 5.87 sildim. 5.85 aktiften çakayım dedim. Bu kaçırma korkusu sanki Amerika’dan bir haber gelecek tavan açacak umudu yaktı beni dostum.
    Tamam o risk de var. Mahkemesi var bankanin. Sattin ama orda "uzlastik" dediler. O zaman ne yapacaksin? Hicbirimiz bilmiyor ne olacagini, bekliyoruz iste. Ayrica ABD'den ve AB hukumetlerinden de havacilar ve bankalar icin paketler aciklanabilir yakinda. Sonucta virus bir kriz durumu, hukumetler halklari icin geregini yapmaya calisiyorlar. Neyse dert etme. Pilavlinin da dedigi gibi illa da satacaksan, yarisini sat.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Olumlu birseyler yazsaniz, Malum olumsuz yorumlar moralimizi bozuyor. )
    Ben her iki yondede yazarim Sayin Erick.Hatta elestirel yazanlarin bu tur forumlara daha fazla katki sunduklarini dusunenlerdenim.Fakat mutemadiyen olumsuz yazip ayni mevzuyu evirip cevirip isleyenlerden degilimdir.Sizin iyi niyetli birisi oldugunuzu dusunuyorum fakat bir turlu beni anlayamadiniz.Siz kalemi guclu,meslegi bankaci olan,hukuk bilgisi olan birisisiniz sizin gibi arkadaslarin kisileri etkileyebilme yetisi oldugundan dolayi tek yonlu yazilar yazmasinda sakinca gormusumdur hep.Ben yazsam kimse etkilenmeyebilir ben siradan birisiyim.Fakat siz banka personelisiniz ve amerikan hukuk sistemi hakkinda dionanimlisiniz.Sizin yazdiklariniz kisiler uzerinde etki birakiyor.Lutfen biraz bu acidan bakin.Benimde kotu bir amacimin olmadigini anlayacaksiniz.Saygilar.Degerli bir arkadassiniz.Anlamaya calisalim birbirimizi.

Trump babadan paket bekleyecegiz. Baska yolu yok. Tek umudumuz o. Artik saldigi gibi koronayi, asisini da soylemenin vakti geldi.

Sayfa 95/1003 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •