Teşekkür ederim duyarlılığınız içinLG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim duyarlılığınız içinLG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlarda gönüllü Yunan gavurları, biz gönüllü mülteci engellemeye Suriye sınırına gitseydik, bir ton sopa yerdik muhacirleri nasıl engellersin deye aq.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Koca: Okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili meb ile önümüzdeki günlerde görüşülecek-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yunan dölü Mary Polonyalılara teşekkür ediyor, Polonya her zaman Avrupanın yaninda olmuştur deyor.
Herif pardon kancık taaa... Viyana kuşatmasına bağlamış olayı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Trump: Fed içler acısı durumda, yavaş hareket ediyor
trump: Fed, lider olmalı, çok geç takip eden olmamali
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bulgaristan Ivaylovgrad Barajı'nı açtı ve Yunanistan'ın Yunanistan sınırındaki yasadışı istilaları daha zor hale getirme isteği üzerine, Evros Nehri'ne su basmasına izin verdi.
Büyük işbirliği!
Finlisi bilem bile devrede 7 düvele karşı harp var, emme bizim din kardeşlerimizde iş yok.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Reyisin Brüksel gezisinden, haber varmı?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri