Sayfa 119/808 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 945 - 952 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Böyle bişey olamaz
    52 bin işlem satış basıyor.
    Ne olacak bunun sonu.
    Trendi de aşağı kırdı herhalde.
    Çanak kırıldı elimizde kaldı. Teknik analiz yapabilecek ustalarımız ne der??

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bucım yukarı giderken teknige uymuyor..fakat düşerken teknige uyum saglıyor..
    ZIR-DELİ Y.T.D

2. Bizim hisseye baktım da sonra gözüme çarptı, ülke batıyormuş her yer kıpkırmızı...

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bucım yukarı giderken teknige uymuyor..fakat düşerken teknige uyum saglıyor..
    https://invst.ly/3z8ab

hep çanak çömlek gösterip sonra aşşagı kesti..tarman oyunu oldugunu düşünüyorum..nereye kadar..
    düşen kanalın dışına hiç çıkamadı..
    alıcılar güçlü olmadıgı için sıg olan tahtada sıg hareketlerle hacimsiz düşüş..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://invst.ly/3z8ab

hep çanak çömlek gösterip sonra aşşagı kesti..tarman oyunu oldugunu düşünüyorum..nereye kadar..
    düşen kanalın dışına hiç çıkamadı..
    alıcılar güçlü olmadıgı için sıg olan tahtada sıg hareketlerle hacimsiz düşüş..
    Bi anda ürktüm
    Grafik fena geldi gözüme
    Geçen yaptığı kadar dip basabilirse kötü olur.
    Allah yardımcımız olur da inşallah kırar geçer şu trendi

5.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Bi anda ürktüm
    Grafik fena geldi gözüme
    Geçen yaptığı kadar dip basabilirse kötü olur.
    Allah yardımcımız olur da inşallah kırar geçer şu trendi

destek köstek dinlemiyor zaten 5.63 destegi altı boş 5.40 kadar sayılır..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

6. https://invst.ly/3z9id

bu da benden olsun 5,53 göz dikmiş gibi ytd

7. Düşme grafiklerini hemen uyguluyor. Obo da yaptığı gibi, ama yükseliş grafikleri hep boş, kendi kendine bi hareketler bi işveler cilveler.
    Vermeyecek vermeyecek, bucim bize vermeyecek

Ben seni 3-5 aya ayıklarım inşallah

8.  Alıntı Originally Posted by omer Yazıyı Oku
    Düşme grafiklerini hemen uyguluyor. Obo da yaptığı gibi, ama yükseliş grafikleri hep boş, kendi kendine bi hareketler bi işveler cilveler.
    Vermeyecek vermeyecek, bucim bize vermeyecek

Ben seni 3-5 aya ayıklarım inşallah

verecekkkk verecek eşşek gibi verecek bizden iyisinemi verecekkkkkk ıhhh ıhhh verecek. ilahi sn ömer verdin gazı yine sayfaya biraz önce takaslara baktım yılbaşından beri 1 aylık bilançoda garanti citi emeklilik fonları felan biraz mal cıkmıstı ama an itibarıyla takaslarda ikinci olan garanti basta olmak uzere tekrardan yılbaşına göre artıda citi artıda emeklilik fonları artıda bu bana olumlu geliyor cemtasın hala sıkı durması iştirak artısından dolayı bilançoya yine artı yansıyacak geçmiş sayfalarda konulan sıralamada çoğu çimentoda satış azalması ve aktif azalması mevcutken enerji maliyetlerinden dolayı kar azalsada satışların belirgin sekilde artmış olması % 20 olası enerji fiyatı dususunde karı zıplatıcı bir etkisi olacaktır diye düşünüyorum dun tv de inşaat demiri yetersizliğinden dolayı inşaatlarda yavaşlama söz konusu diye bir haber vardı demekki inşaatlarda ciddi bir artış var. eee bu inşaatlar tezekle yapılmıyor heleki bucim in satıslarıda % 20 civarında artmış görünüyorsa burda doğruluk var demektir. kısaca cemtas fiyatı buralarda kaldıkça ve cok değil enerji fiyatlarında dolar kaynaklı birazcık dusus olsa ikinci çeyrekte sağlam bir karlılık göruruz diye düşünüyorum. yeterki global (brezilyadaki %8 lik borsa dususu ve karışıklıklar bize sirayet etmesin) tarafta bir cökus olmasın saygılarımla

Sayfa 119/808 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •