Th kardeş böyle yazıyorsun şimdi 50 bin lot daha aldıracaksın bana birde satamıyorumda Artık ucuz diye ne olacak halımız. Düşüş trendine borsa girdi diyor tekniktiler...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Th kardeş böyle yazıyorsun şimdi 50 bin lot daha aldıracaksın bana birde satamıyorumda Artık ucuz diye ne olacak halımız. Düşüş trendine borsa girdi diyor tekniktiler...
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Associated Press
WHO declares that virus crisis is now a pandemic
Koronanin da son civisini biz cakmisiz. O tek vaka salgin siniflamasina cevirdi![]()
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
"Coskuda satilir, korkuda mal alinir"
Cikarken vuramadiklarini donuste avlamak icin adamlar ne guzel duzeni kurmuslar. Kitaplara bile sokmuslar!
Yayanin tekini iskalayan minibuscuye: "Uzulme abi, donuste vurursun" demek hesabi![]()
Yatırım tavsiyesi olmayan türden bir tavsiye: Borsada kamu kağıtları tercih edilmemelidir. Kurumsal açıdan bir şirket şu 4 faktöre göre hareket eder: 1) Giderleri minimize etmek, 2) Kârı maksimize etmek, 3) Pazar payını büyütmek, 4) Sürdürülebilir bazda ve de sürekli olarak maksimum oranda büyümek. Şirket kamu şirketi olunca bu faktörler pencereden dışarıya atılıyor maalesef.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri