Sayfa 138/1003 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Haber kanallarının 24 saat korona korana devlet büyüklerinin gereksiz açıklama yapması dünya siyasetcişerinin absürt açıklaması mesela merkel yüzde 70 yayılır ülkeme diyor tövbe ya
    Merkel sacmaladi iyice. Oyle birsey denilir mi ya. %70'ine korona bulasacakmis. Tamam orda anlatmak istedigin insanlar farkinda bile olmayacak, yani o kadar etkili degil de... Ne gerek var insanlarin kafasina boyle birseyi sokmaya.

Dunayda da acayip bir korku cigirtkanligi yapmaya basladi basin. Sansasyondan para geliyor ne de olsa.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Ben kimseye hisse alın demedim
    Oyle dedin dememis zaten gva arkadasimiz osisa. Hatta o da gocenler petrolden etkilenenler diye belirtmis.

Senin de hic yatirim tavsiyesinde bulundugunu gormedik zaten. Fikirlerini belirtmissin. Umarim senin beklentilerin gerceklesir de biraz nefes aliriz. Herifler kazigi yagladikca yagladi, acilan semsiyeler artik icerde renk degistirmeye basladi

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    1 nolu delil: Dünyanın lokomotifi olan ABD borsaları en tepeden %20 düştü ve teknik analiz tanımı gereğince "küresel boğa piyasası" artık sona ermiştir, "küresel göçüş piyasası" başlamıştır. Böyle bir delilin güvenilirliği nedir? Doğa kanunu mu bu? "3 haftada %20 düşüş oldu, böylece 11 yıllık trend sona erdi" teorisi gerçekten de geçerli olabilir mi? %20 düşüş oldu mu oldu. Ama arka planda en başta FED olmak üzere tüm dünya merkez bankaları bu çöküşü önlemek ve gidişatı tekrar yukarıya döndürmek için ellerinden geleni yapmaya başladılar bile. Bakalım kim kazanacak göreceğiz. %20 yi doğa kanunu olarak gören teknik analizciler mi yoksa faizleri sıfıra indirip piyasaya habire likidite pompalayan merkez bankaları ile onlarla birlikte hareket edip vergi indirimi vs gibi fiskal önlemleri alan hükümetler mi. Kırmızı köşede "teknikçiler" var, mavi köşede ise "merkez bankaları ile hükümetler". Hangisinin kazanmasını bekliyorsanız ona göre pozisyon alın.
    Daha buyuk bakmak gerekli bence olaylara. Koronayi firsat bilip Trump'i devirmeye de calisiyor olabilir demokrat para odaklari. Onlarin kontrolunde olan basin devamli apocalypse senaryolari pompaliyor virusle ilgili.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    benim hanım tanınmış zincir marketlerin birinde ceo altı yönetimde, basında gösterildiği kadar satış patlaması filan yok Türkiye genelinde ..bölgesel hareketlilik var ..

şimdilik ..daha çok maske ,strilasyon için ürünler vs. Eczaneler iş yapıyor
    Online olayi da artiyor olabilir. O is genelde ayri bir departman oluyor. 1 gunlunk dagitim suresi 7 gune cikti disarda mesela. Acliktan oluyoruzzzzzzzz.

5. son gelen seyahat yasağını hoş karşılamıyorlar. 10 bin lot thy için bütçe ayırdım. dün iki kez aldım sattım, 8-10 kademe kar verdi, 8-10 kademe bir para yapmaz ama, gün sonuna taşımamak üzerine. S&P için ideal dönüş yeri 2700 deniyor, grafikler ve gerçekler kafa karıştırıyor, yinede THY 10 bin lot için izliyorum. belkide dönmesini hatta bir kaç gün stabil kalmasını beklemek gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Merkel sacmaladi iyice. Oyle birsey denilir mi ya. %70'ine korona bulasacakmis. Tamam orda anlatmak istedigin insanlar farkinda bile olmayacak, yani o kadar etkili degil de... Ne gerek var insanlarin kafasina boyle birseyi sokmaya.

Dunayda da acayip bir korku cigirtkanligi yapmaya basladi basin. Sansasyondan para geliyor ne de olsa.
    Hep bu zombi ve apokaliptik filmer yüzünden, o kadar alıştırdılar milleti insanlardaki beklenti öyle oluştu.

7. NBA maçları süresiz iptal...

8. S&P 3380 den 2740 oldu, 2550 grafik için dönüş yeri deniyor. 200 puan daha düşmesi ve sabitlenmesi bekleniyor. İyide Trump sacma sapan tedbir alıyor, 2550 S&P için bakalım nasıl bir durak yeri olacak. Korumak yasakla olmaz. İtalya ve İran geç kaldı ama ABD bu teknoloji ile süreci yönetebilmeli.

Sayfa 138/1003 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •