Sayfa 139/1003 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. İstanbul maskeye başlamış, sabah sabah sokaklarda görüyorum.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Online olayi da artiyor olabilir. O is genelde ayri bir departman oluyor. 1 gunlunk dagitim suresi 7 gune cikti disarda mesela. Acliktan oluyoruzzzzzzzz.

Olacağına bak üstad ..derler ya Şüyuu, vukuundan beter
    Gereksiz stok izdiham olursa coronodan kurtaran açlıktan ölebilir ..eskilerin yaptığı gibi 1 çuval un 1 çuval şeker at eve ..ne olur ne olmaz en azından açlıktan ölmezsin

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    benim hanım tanınmış zincir marketlerin birinde ceo altı yönetimde, basında gösterildiği kadar satış patlaması filan yok Türkiye genelinde ..bölgesel hareketlilik var ..

şimdilik ..daha çok maske ,strilasyon için ürünler vs. Eczaneler iş yapıyor
    Dün Migros'a gittim ne istersem aldım. Bir tek makarna, patates, soğan bitmişti. İçerisi de saat 18:30'da her zamanki kadar kalabalıktı... Migros'da ki çalışanlar stokçularla .asak geçiyorlardı. He biz de stok yaptık biraz o ayrı...

Maske hastanin yaymamasi icin, onlemiyor ki. Ben kapmis olsam maske falan kullanmazdim. Ben gidiyorsam siz de gidin!

Maske kullanmayanlara dikkat edin ha, boyle dusunen gizli koronacilar olabilirler.

Saka yapiyoruz, simdi birisi gucenir simdi!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Dün Migros'a gittim ne istersem aldım. Bir tek makarna, patates, soğan bitmişti. İçerisi de saat 18:30'da her zamanki kadar kalabalıktı... Migros'da ki çalışanlar stokçularla .asak geçiyorlardı. He biz de stok yaptık biraz o ayrı...
    normaldir mrtk ,önünü kış tut yaz çıkarsa bahtımıza ufak tefek ihtiyaç tedbiren almak lazım abartmadan ..

Büyük şehirlerde biraz telaş var

7. bir yerde bizim borsa ayrışmalı, bosevpa petrol yüzünden çöküyor, 4 mevsimi olan bir ülkeyiz ve virüs daha az etkilecektir. avrupaya uçuş yasağı geldi 24 ülkeye bize yasak yok. mesela aktarmalı uçuşlar olabilir mi. yani paris istanbul newyork.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Maske hastanin yaymamasi icin, onlemiyor ki. Ben kapmis olsam maske falan kullanmazdim. Ben gidiyorsam siz de gidin!

Maske kullanmayanlara dikkat edin ha, boyle dusunen gizli koronacilar olabilirler.
    Buda senin kafadan 666 ..gidiyorsam herkez gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=rxv3VuZzbRs

Sayfa 139/1003 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •