Sayfa 168/1003 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. ham petrol ve brent arasında ciddi makas vardı, bugün ilk kez onları eşitlenir görüyorum. ülkeler arası bağlantıdan sanırım. yada birinde farklı pozisyon alınmış.

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Bitki doktoru aciklama yapyi. Sirketin arkasindayiz 200 milyon tl li kalim yapicaz dedi
    Ben de arkalarindayim. Sagolsun Bitki Doktorumuz.

3. -Mahkemesi 31 Martta ama o mahkemede olmayabilir. Malum New york da Koronaya takilabilir. GOrulemez. Berman ve savci ekibi koronaya yakalabilir.
    -Mahkeme icin Genel Mudurun yetki almasi laizm ama bu korona sikliginda nasil gerceklesek o da mechul.
    -Mahkeme isi uzamaya devam eder.

Bu korona nedeniyle bari bir favor yapsalar bu YAnkeler. belki o zmn duzelebilir.

Bence KAmu sirketleri bunlari degerlendirip bir firsat olarak gorup, Kotadaki tum hisseleri alip borsadan cikmaliladirlar. KAmu sirketleri borsaya acik olur mu yaw ? Adi ustunde Kamu yararini gozetmesi lazim.

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Ben şahsen yatırım tavsiyesi olmamak kaydıyla stratejimi söyleyim : Ağırlık Halkb olmak üzere dün de Ekgyo,Thy,Tskb,Krdmd,Edip,Escom ekledim heybeye. Al sat veya sat al yapmayı düşünmüyorum bana göre değil; lot azaltip zararini gördüm.Bu yüzden alıp üstüne yattım.Bunlar da batarsa zaten çok şey batmış demektir.Şu an piyasalar olmeyecekse depresyonda.Depresyonda olan biri bu durumdan hiç çıkamayacağını düşünür. Her şey karamsar görünüyor şimdi o yüzden. Ben zararına satmayı bıraktım şirketler batmadigi sürece.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    En iyisini yapmissin. Fazla moral bozma, gecer gider korona da. Boyle zamanlarda marjlar pis olur maalesef. Ekleme yapmak istiyorsan 1'er haftalik araliklarla yapmak en mantiklisi.

Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Bitki doktoru aciklama yapyi. Sirketin arkasindayiz 200 milyon tl li kalim yapicaz dedi
    Bitki Doktoru anasinin gozudur. Boyle yapiyorsa bil ki devlete gecirecek hepsini. 3-5 sene vergi odemeyecek. Yakinda o haberler de gelir havacilar icin.

6. Dow toparliyor..

Soyle guzel bir arti ile kapasa, yarin guzel bir acilis olsa. Bol gapli...

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    En iyisini yapmissin. Fazla moral bozma, gecer gider korona da. Boyle zamanlarda marjlar pis olur maalesef. Ekleme yapmak istiyorsan 1'er haftalik araliklarla yapmak en mantiklisi.
    Sağol ortak
    Aynen bunlar da geçer

TREND yaktin bizi, kafamiza Pegi'yi soktun... 35.55'ten Pegi aldim, kagit 35.50 kapatti. Boyle zarar nerde gorulmus bir gun icinde.

Sayfa 168/1003 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •