Originally Posted by Darvas 5 günlük ortalamadan %10'dan fazla daha aşağıdayız. Burdan %3 tepki gelip, yarın sabah %5 gaplı açılabilir. Ondan sonra da yine %6 düşebilir. Böyle günlerden geçiyoruz. Pozisyon almadan önce 2 kere düşünüp pozisyon tutarını ona göre ayarlamakta fayda var. Yarın gaplı açılışa atlamadan önce bir düşünün derim.
aşıyı israil bulursa ne gülerim. diye demiştim.
Originally Posted by batizzez Fed varlık alımlarına baslayacakmis haber bu Yetmez ama evet. Bir de yeni QE bekler şimdi Coniler. Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bovespa niye kimildamiyor. %20 eksi 69000 SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şuan petrol bulsak. çıkarmak bile zarar ediyor olmalı... başka bişey bulmamız lazım acilen
Originally Posted by batizzez Fed varlık alımlarına baslayacakmis haber bu Euro dolar 1 e düşer mi. SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by thebigshort Alttan aldıklarımı tepeden tepeden vuracağım kafasına Tavan çekmezse adiler Vur kafasına vur kafasına ama 115,5 den vur... 112 alanlar acımasın şeref yoksunlarının. Zannediyorlar ki benim malımı alabilecekler. 200 bin kaymasını aldım bunların son 1 senedir.
Originally Posted by JAS Dow Mow değil, Varyo tahtası mübarek [emoji81] Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi hiç sorma valla ne varyo'ydu dimi
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Forum Rules
Yer İmleri