Sayfa 168/1002 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Araba Reno diye Reno hissesi aldık hal ortada bizim hisseler daha sağlam [emoji36][emoji19][emoji849]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

global bazda short olan kim ise bu virüsü ortalığa saçan ve dünyayı ayağa kaldıran aynı kisidir..
    bu o. çocuğu soros mali mulku shorta mi bastı acaba..?
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Oluşturduğumuz yaşam sistemi ne kadar basit değil mi hocam? Kapitalizm mi diyoruz? En ufak bir şeyde tüm finansal, sağlık, gıda, enerji her şey çöküyor. Paranın değeri kalmıyor. Kurduğumuz düzen pamuk ipliğine bağlı, böyle günlerde anlıyoruz... metropol yaşantısı, gıda, sağlık çökse açlıktan ölürüz. Anarşi başlar.
    Ben tam ters bir adamım, kriz başlayınca ben de aktivasyon oluyor. Durum o kadar da kötü değil diye. Sürekli kriz gelecek diye yaşayınca karşılaştığın kriz kesmiyor, o kadar kendini sıkıntıya soktuğuna.

Dengeli yaşamak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

benim aklıma başka bir şey gelmiyor , dünya böyle bir saçmalık görmemiştir..
    enteresan yemin ediyorum..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5. Bu iş tedavi ile rahatlar ama aşı ile coşku oluşturur.
    Yada 3 ay içinde hasta sayıları çindeki gibi bir platoya ulaştığında yavaş yavaş burnunu kaldırır. Bu arada aşı da gelişir, borsalaryeni tepe için yola çıkar.
    Tepkilerde para kazanmak çok mümkün ama kısa sl lar lazım.
    Trend yönünde işlemlerde aslan gibi, tepki işlemlerinde tavşan gibi olmalı
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    global bazda short olan kim ise bu virüsü ortalığa saçan ve dünyayı ayağa kaldıran aynı kisidir..
    bu o. çocuğu soros mali mulku shorta mi bastı acaba..?
    Adam ne zamandır short, ben değilim der.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    yarım saatte 1000 puan aşağı...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

8. Bu forumu anlamakta güçlük çekiyorum. 40bin puan çekildi, ama hala herkes de para var... ya forum bu düşüş de çok zengin oldu... ya da tüm parayı tüketti.. herkes de hisse senedi alabilecek parada mevcut... ben portföyün yüzde 15 ini 350bin tl civarı yapıyor.. masada bu düşüş de bıraktım.. kayıp durumları neler?? Zamanında müdahale etmeseydim, tamamını kaybedebilirdim veya inatlaşsaydım... çok yukarlarda bozdurdum... buradan alsam aynı yere gelse 50 ye katlar

Sayfa 168/1002 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •