münferit önlemi yok, aşı olmadığı için tek önlem topluca kapatma. italya benzeri durumlar almanyada olmuyor ama olmayacak anlamına gelmez. almanya bizim için çok daha önemli.
münferit önlemi yok, aşı olmadığı için tek önlem topluca kapatma. italya benzeri durumlar almanyada olmuyor ama olmayacak anlamına gelmez. almanya bizim için çok daha önemli.
Migroslari naptiniz, pis vurdular onu da.
Muahahahaha. Uckagitci, sahtekar dedi o kadar saldirdi, sonra topigimize dustuGulmemek elde degil. 7.20'de boyle saldiran 5'te ne haldedir allah bilir. Biraz acidim durumuna, ama fazla degil dogruyu soylemek gerekirse.
sayın bakan, zaten yarın tatil, akşam açıklasaydın keşke. vitrinde olmak böyle bir şey işte.
Tam tersine bugun aciklamasi daha stratejik bir karardi. Olaylari geciktirmiyorlar, belki de fazla vaka yoktur intibasi verir.
%2,5 gibi çıktım. ama itiraf edeyim hayatımın hatasını yaptım. anlatayım, 21,5 dan 14 bin lot almışım. aynı gün akşam ertesi gün için 14 bin 25 liradan satışa yazmışım. sabah bakıyorum lot yok, dedim bunda t2 var, bankayı aradım ulaşamadım, o sırada bu senet 24,78 gördü, sonra gerilemeye başladı, panikle bir daha aradım olmadı, sonra başka senet vardı 1000 lot onu satarken bunun satışda olduğu gördüm, %2,5 gibi bir rakamla sattım. takriben %5 gibi bir kazanc nasip olmadı. alıştık bu salaklıklara.
Yer İmleri