Sayfa 520/656 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 4,153 - 4,160 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    İsmail bey merhaba
    bu hisse Gedik'in yalancı, saniyelik tavanlarını saymazsak
    tavan yüzü görmeyeli aylar hatta yıllar oldu
    nerede o günler
    mazide kaldı
    çok haklısınız, 3. fabrika haberınde bile doğru düzgün fiyat artışı yaşayamadık satış olarak kullanıldı güzel haberler.
    bazıları bu haberler ile güzel para kazandı, gayet doğal bu durum tabi borsa alırda satarda.

2. Baraj yüzde 10 çekilince %5 görünce devre kestiriyor. Bu kadar çok devreden sonra birde ceza gelirmi firmalara🤣 Ben devlet büyüklerinin borsada işlem yaptırğını düşünüyorum ky soygunu yaşandı üst üste kaç gün

3.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    çok haklısınız, 3. fabrika haberınde bile doğru düzgün fiyat artışı yaşayamadık satış olarak kullanıldı güzel haberler.
    bazıları bu haberler ile güzel para kazandı, gayet doğal bu durum tabi borsa alırda satarda.
    ismail bey durdo 03.01.2020 de tavukçular kralı nın listesine girdi gireli gün yüzü görmedik. Bu devirde 3 fabrıka yatırımı yapan bıst te kac tane fırma var sayarmısınız bana...yok ama nedense bu hisseye gerçek yatırımcı dışı gırenler oldu onun bedelini odedık malesef...

4.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    ismail bey durdo 03.01.2020 de tavukçular kralı nın listesine girdi gireli gün yüzü görmedik. Bu devirde 3 fabrıka yatırımı yapan bıst te kac tane fırma var sayarmısınız bana...yok ama nedense bu hisseye gerçek yatırımcı dışı gırenler oldu onun bedelini odedık malesef...
    çok haklısın, ne günler geldi geçti,olan zamanımıza oldu. sağlık olsun gerisi önemli değil

5. Düşerken yüzde 20 izin ver. Çıkarken yüzde 10 tedbirMiş 👏👏siyaset elini küçük yatırımcının cebinden çek artık

6.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Paylaşımlar için teşekkürler İsmail bey. Arda olmasa ayvayı yedik

7.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Paylaşımlar için teşekkürler İsmail bey. Arda olmasa ayvayı yedik
    Aynen hocam
    Arda bey teşekkürler gerçek yatırımcısınız Ekibinizede teşekkürler

Sayfa 520/656 İlkİlk ... 20420470510518519520521522530570620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız