Sayfa 586/899 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Arkadaşlar daha öncede yazdım cevap alamadım ben şişe ve soda hisselerini yakın zamanlarda almaya başladım bu ayrılma birleşme olaylarını bilmiyordum şimdi ne oluyor yani ayrılma haberi gelse farzedelim ben hisselerimi satamayacakmiyim yani ne oluyor iyimi kötümü bu ayrılma yada birleşme

SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garipce34 Guest
     Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    emsal olacak karar çıktı spk dan

https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=17

D. DİĞER BAŞVURU SONUÇLARI

a) Zorunlu pay alım teklifi fiyatının Anel Telekomun 1 TL nominal değere denk (B) grubu payı için 1,39 TL ve (A) grubu
    pay için 1,45 TL olması ve Tebliğin 17 nci ve 19 uncu maddeleri çerçevesinde Kurulumuzun pay devir işlemi nedeniyle ortaya
    çıkan yönetim kontrolü değişikliğinin pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünün doğmadığı haller arasında
    değerlendirilemeyeceğine ilişkin kararından (16.01.2020) itibaren bir ay içerisinde fiili pay alım teklifine başlanamaması nedeniyle,
    bir aylık sürenin dolduğu 15.02.2020 tarihini aşan her gün için yıllık TRLIBOR oranının %50 fazlası ile hesaplanacak faiz tutarının
    pay alım teklifi fiyatına eklenmesi,

b) Pay alım teklifinde bulunma zorunluluğunu düzenleyen Sermaye Piyasası Kanunu nun 26ncı maddesinin 25.02.2020
    tarihinde yürürlüğe giren 7222 sayılı Kanun ile değiştirildiği dikkate alınarak kanun değişikliğinin yürürlük tarihi olan 25.02.2020
    tarihi itibarıyla pay sahibi olan yatırımcıların pay alım teklifine katılabileceğinin kabul edilmesi ve bu doğrultuda pay alım teklifi bilgi
    formunda gerekli değişikliklerin yapılması
    kaydıyla ile olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
    Paylaşım için teşekkürler ederim. 25.2 de çıkan düzenleme sonras grup kağıtlari neden düştüğü net ortaya çıkmış oldu.

Sağolun varolun.

Şuan abi bilgisiz olmanin tokat gibi yüzüme carptigi bir an..

Çok teşekkürler paylaşım için herşey netleşti.

Grafikte 25.02 den sonra olan şelale de netleşti böylece kafamda herşey tamam dir..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Önceden hissesi olanlar için tahta fiyatının bir önemi kalmadı, adil fiyat iyi çıkarsa ( ki bence iyi çıkacak ) ordan satıp işine bakar .

Yalnız genel kurula gitmeden şerh düşme hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bir aydınlatma alabilir miyiz ?

Ayrıca virüs dolayısıyla yakın zamanda katılımlı bir toplantı da olmaz herhalde.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    E-genel kurul falan yabancı bana , noterden bir belge göndersek olmaz mı acaba , merak ediyorum.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    E-genel kurul falan yabancı bana , noterden bir belge göndersek olmaz mı acaba , merak ediyorum.
    dimitriiiii elimizi bırak vermedikleri yer kalmadı bilmem ne yapmışım genel kurulunu ben izlemiyorum artık....
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Önceden hissesi olanlar için tahta fiyatının bir önemi kalmadı, adil fiyat iyi çıkarsa ( ki bence iyi çıkacak ) ordan satıp işine bakar.
    07/06/2019 da girmişim bu baş belası kağıda 1 yılı tamamlıcam az kaldı borsa öyle uzun vade yatırım falan değilmiş hikaye kulağıma küpe oldu ne hallere getirdiler koca şirketi, 6.34 mü çağrı fiyatı satar geçerim arkadaş şuan açıklasınlar hatta vereyim ellerine, bir sürü gebermiş kağıt var 0,50 zararına verir çıkarım diğer kağıtlara, endexle çıktı sankide endexle düşüyo geberdi gitti kağıt ya, herşey yalanmış yok dolarla çıkarmış yok endexten ayrı hareket edermiş yok şöyle karı varmış soda benim için bitmiştir, açıklayın şu çağrıyı 6,34 olarak 0,50 zararına verip çıkcam söz okuyosanız burayı

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Önceden hissesi olanlar için tahta fiyatının bir önemi kalmadı, adil fiyat iyi çıkarsa ( ki bence iyi çıkacak ) ordan satıp işine bakar .

Yalnız genel kurula gitmeden şerh düşme hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bir aydınlatma alabilir miyiz ?

Ayrıca virüs dolayısıyla yakın zamanda katılımlı bir toplantı da olmaz herhalde.
    Beklenti ay sonu PWC raporu nun gelmesi idi...

Nisan başı spk onay sunulması 45 gün inceleme sürer

Spk onay takiben genel kurul 30 haziran sonuçlanması en iyimser süreç

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 586/899 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •