Sayfa 584/899 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by cancan5001 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bilen biri beni bilgilendirsin şütfen.şimdi ayrılma hakkı ne zaman doğuyor olayın kamuya açıklandığı ilk tarihte doğrumudur?
    Peki yeni çıkan kanunun 39 maddesi ne diyor?Bu kanun yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.
    Peki olay ne zaman halka duyruldu 30 ocak.kanun ne zaman yürürlüğe girdi 25 şubat.
    Şimdi ne diyorsunuz kanun geriye dönük işlermi diyorsunuz?
    Güzel sorular. Yatırımcı ilişkilerine mail attım aynen. Cevap gelirse paylaşırım.

2. Züğürt tesellisi mi bilmiyorum ama ayrılma hakkıyla piyasa fiyat farkı bu kadar artarken Şişecam nasıl finanse etmeyi düşünüyor acaba?

3. beyler ayrılma hakkı kesin mi bir de 30 ocakta lotu olanlar ayrılmak isterlerse süreç nasıl izleyecek

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Valla birçok hissede örnek veren bir arkadaş bu tür farkların olabildiğine örnek yazmış bilgim olmadığı için doğru kabul ediyorum söylediklerini ama bukadar fark oluşturup 6.3X den geri alacaklarını da aklım almıyor bu kadar salak olmadıkları kesin.
    Peki bu çağrı işlerinde hüsran örnekleri varmı, o bölümden anlatan yok şimdilik.
    Birleşme iptal oldu desem doların yükseldiği yerde bunun düşme ihtimali yoktu. O nedenle iptal olmadığına işaret ediyor.
    Gordion Düğümü amk. Çöz çözebilirsen.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by BARBA Yazıyı Oku
    Valla birçok hissede örnek veren bir arkadaş bu tür farkların olabildiğine örnek yazmış bilgim olmadığı için doğru kabul ediyorum söylediklerini ama bukadar fark oluşturup 6.3X den geri alacaklarını da aklım almıyor bu kadar salak olmadıkları kesin.
    Peki bu çağrı işlerinde hüsran örnekleri varmı, o bölümden anlatan yok şimdilik.
    Birleşme iptal oldu desem doların yükseldiği yerde bunun düşme ihtimali yoktu. O nedenle iptal olmadığına işaret ediyor.
    Gordion Düğümü amk. Çöz çözebilirsen.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    emsal olacak karar çıktı spk dan

https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=17

D. DİĞER BAŞVURU SONUÇLARI

a) Zorunlu pay alım teklifi fiyatının Anel Telekomun 1 TL nominal değere denk (B) grubu payı için 1,39 TL ve (A) grubu
    pay için 1,45 TL olması ve Tebliğin 17 nci ve 19 uncu maddeleri çerçevesinde Kurulumuzun pay devir işlemi nedeniyle ortaya
    çıkan yönetim kontrolü değişikliğinin pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünün doğmadığı haller arasında
    değerlendirilemeyeceğine ilişkin kararından (16.01.2020) itibaren bir ay içerisinde fiili pay alım teklifine başlanamaması nedeniyle,
    bir aylık sürenin dolduğu 15.02.2020 tarihini aşan her gün için yıllık TRLIBOR oranının %50 fazlası ile hesaplanacak faiz tutarının
    pay alım teklifi fiyatına eklenmesi,

b) Pay alım teklifinde bulunma zorunluluğunu düzenleyen Sermaye Piyasası Kanunu nun 26ncı maddesinin 25.02.2020
    tarihinde yürürlüğe giren 7222 sayılı Kanun ile değiştirildiği dikkate alınarak kanun değişikliğinin yürürlük tarihi olan 25.02.2020
    tarihi itibarıyla pay sahibi olan yatırımcıların pay alım teklifine katılabileceğinin kabul edilmesi ve bu doğrultuda pay alım teklifi bilgi
    formunda gerekli değişikliklerin yapılması
    kaydıyla ile olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

6.  Alıntı Originally Posted by adnan85 Yazıyı Oku
    beyler ayrılma hakkı kesin mi bir de 30 ocakta lotu olanlar ayrılmak isterlerse süreç nasıl izleyecek

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eğer SPK lütfedip tebliğ yayınlarsa, yatırımcı ilişkilerine göre:

"Birleşme işleminin pay sahiplerinin onayına sunulacağı Genel Kurul tarihi ise aşağıdaki adımların tamamlanmasının ardından belirlenecektir.

1- Uzman Kuruluş Değerleme Rapor ve Görüşünün tamamlanması

2- Raporun SPK inceleme ve onayına sunulması

3- SPKnın birleşme kararını ve Uzman Kuruluş Raporunu onaylaması".

Bu genel kurulda şerh düşerek paylarınızı açıklanan fiyattan geri verebileceksiniz.

7. benim anladıgım 25 şubat 2020 Resmi gazete yayım tarihi baz alınacagı Soda ayrılma hakkı için Adil fiyat için...

bakalım İşbankası vazgeçtim dermi birleşmeden ...

8.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    emsal olacak karar çıktı spk dan

https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=17

D. DİĞER BAŞVURU SONUÇLARI

a) Zorunlu pay alım teklifi fiyatının Anel Telekomun 1 TL nominal değere denk (B) grubu payı için 1,39 TL ve (A) grubu
    pay için 1,45 TL olması ve Tebliğin 17 nci ve 19 uncu maddeleri çerçevesinde Kurulumuzun pay devir işlemi nedeniyle ortaya
    çıkan yönetim kontrolü değişikliğinin pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünün doğmadığı haller arasında
    değerlendirilemeyeceğine ilişkin kararından (16.01.2020) itibaren bir ay içerisinde fiili pay alım teklifine başlanamaması nedeniyle,
    bir aylık sürenin dolduğu 15.02.2020 tarihini aşan her gün için yıllık TRLIBOR oranının %50 fazlası ile hesaplanacak faiz tutarının
    pay alım teklifi fiyatına eklenmesi,

b) Pay alım teklifinde bulunma zorunluluğunu düzenleyen Sermaye Piyasası Kanunu nun 26ncı maddesinin 25.02.2020
    tarihinde yürürlüğe giren 7222 sayılı Kanun ile değiştirildiği dikkate alınarak kanun değişikliğinin yürürlük tarihi olan 25.02.2020
    tarihi itibarıyla pay sahibi olan yatırımcıların pay alım teklifine katılabileceğinin kabul edilmesi ve bu doğrultuda pay alım teklifi bilgi
    formunda gerekli değişikliklerin yapılması
    kaydıyla ile olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
    Yeni kanuna atıfda bulunulmuş ,Önemli bir karar

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 584/899 İlkİlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •