Züðürt tesellisi mi bilmiyorum ama ayrýlma hakkýyla piyasa fiyat farký bu kadar artarken Þiþecam nasýl finanse etmeyi düþünüyor acaba?
beyler ayrýlma hakký kesin mi bir de 30 ocakta lotu olanlar ayrýlmak isterlerse süreç nasýl izleyecek
Lenovo P2a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Valla birçok hissede örnek veren bir arkadaþ bu tür farklarýn olabildiðine örnek yazmýþ bilgim olmadýðý için doðru kabul ediyorum söylediklerini ama bukadar fark oluþturup 6.3X den geri alacaklarýný da aklým almýyor bu kadar salak olmadýklarý kesin.
Peki bu çaðrý iþlerinde hüsran örnekleri varmý, o bölümden anlatan yok þimdilik.
Birleþme iptal oldu desem dolarýn yükseldiði yerde bunun düþme ihtimali yoktu. O nedenle iptal olmadýðýna iþaret ediyor.
Gordion Düðümü amk. Çöz çözebilirsen.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
emsal olacak karar çýktý spk dan
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=17
D. DÝÐER BAÞVURU SONUÇLARI
a) Zorunlu pay alým teklifi fiyatýnýn Anel Telekomun 1 TL nominal deðere denk (B) grubu payý için 1,39 TL ve (A) grubu
pay için 1,45 TL olmasý ve Tebliðin 17 nci ve 19 uncu maddeleri çerçevesinde Kurulumuzun pay devir iþlemi nedeniyle ortaya
çýkan yönetim kontrolü deðiþikliðinin pay alým teklifinde bulunma yükümlülüðünün doðmadýðý haller arasýnda
deðerlendirilemeyeceðine iliþkin kararýndan (16.01.2020) itibaren bir ay içerisinde fiili pay alým teklifine baþlanamamasý nedeniyle,
bir aylýk sürenin dolduðu 15.02.2020 tarihini aþan her gün için yýllýk TRLIBOR oranýnýn %50 fazlasý ile hesaplanacak faiz tutarýnýn
pay alým teklifi fiyatýna eklenmesi,
b) Pay alým teklifinde bulunma zorunluluðunu düzenleyen Sermaye Piyasasý Kanunu nun 26ncý maddesinin 25.02.2020
tarihinde yürürlüðe giren 7222 sayýlý Kanun ile deðiþtirildiði dikkate alýnarak kanun deðiþikliðinin yürürlük tarihi olan 25.02.2020
tarihi itibarýyla pay sahibi olan yatýrýmcýlarýn pay alým teklifine katýlabileceðinin kabul edilmesi ve bu doðrultuda pay alým teklifi bilgi
formunda gerekli deðiþikliklerin yapýlmasý
kaydýyla ile olumlu karþýlanmasýna karar verilmiþtir.
Eðer SPK lütfedip teblið yayýnlarsa, yatýrýmcý iliþkilerine göre:
"Birleþme iþleminin pay sahiplerinin onayýna sunulacaðý Genel Kurul tarihi ise aþaðýdaki adýmlarýn tamamlanmasýnýn ardýndan belirlenecektir.
1- Uzman Kuruluþ Deðerleme Rapor ve Görüþünün tamamlanmasý
2- Raporun SPK inceleme ve onayýna sunulmasý
3- SPKnýn birleþme kararýný ve Uzman Kuruluþ Raporunu onaylamasý".
Bu genel kurulda þerh düþerek paylarýnýzý açýklanan fiyattan geri verebileceksiniz.
benim anladýgým 25 þubat 2020 Resmi gazete yayým tarihi baz alýnacagý Soda ayrýlma hakký için Adil fiyat için...
bakalým Ýþbankasý vazgeçtim dermi birleþmeden ...
Yeni kanuna atýfda bulunulmuþ ,Önemli bir karar
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri