Sayfa 262/495 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. Olmuş armutlar ne güzel toplanıyor...

2.  Alıntı Originally Posted by Yaşar bilir Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı cumalar abilerim. Kurucu hisse 82 lot hissemiz var bedelsiz aciklanana kadar satılık değil. Sabırla bekliyoruz. Allah hepimize bol bereketli kazançlar versin. Yorumlarınızı hep takip ediyorum. Hepinize teşekkür ederim
    Hayırlı cumalar bol kazançlar Yaşar hocam. Aramızda sizin gibi değerli ortakların olması gelecek adına umut verici. 82 lot gayet güzel bir rakam rabbim arttırsın.

3. Bazı yatırımcılar aşırı geri gelmiş diger hisselere gecmek icin satış yapıyorlar muhtemelen umarım pişman olmazlar hayırlı cumalar

4. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Yaşar bilir Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı cumalar abilerim. Kurucu hisse 82 lot hissemiz var bedelsiz aciklanana kadar satılık değil. Sabırla bekliyoruz. Allah hepimize bol bereketli kazançlar versin. Yorumlarınızı hep takip ediyorum. Hepinize teşekkür ederim
    Maşallah..Mayıs ayı itibarı ile ben de 50 adet hedefimi yakalayacağım inşallah..

6.  Alıntı Originally Posted by Yakamozz Yazıyı Oku
    Gerçekleşenlerden 2 adedi benim...

7.  Alıntı Originally Posted by omer1461 Yazıyı Oku
    Gerçekleşenlerden 2 adedi benim...
    Tebrikler ömer hocam hisseler emin ellerde olunca kendim almış kadar seviniyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Vekil1924 Yazıyı Oku
    Tebrikler ömer hocam hisseler emin ellerde olunca kendim almış kadar seviniyorum
    Sizlerin görüşleri ve yorumları doğrultusunda hisse hakkında değerli bilgilere sahip oldum,çok teşekkürler.

Sayfa 262/495 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •