Sayfa 199/1003 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Th üstad biz de şehirde evden haftada 1 ancak cikabiliyoruz ama parasızlıktan. Ne varsa ful hisseye gömülecek. Olsun pişman değilim. Dün aldım, 2 sene vade koydum.Ya sifirlasin ya 2 ye katlasin 2 senede. Ortasını kabul etmem

Bu arada yazılarını arıyoruz fırsat buldukça yaz.Başlıktaki panik havası biraz dağılıyor
    güzel seviyelerden aldın sen kaybetmezsin, güzel kazanırsın, eğer olur da TC Esad ile anlaşıp Suriye'den çıkmaya karar verirse ekonomi rahat nefes alır ve çabucak toparlar, umarım Sn. CB bu gerçeği görür ve kısa sürede icraata geçer, borsadaki sağlam şirketler artık hem defter değerinin çok altından hem de 2-3 F/K gibi çok düşük rasyolardan işlem görüyor, bu seviyelerden alanlar kaybetmez
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2. bence 98 küsürü gören endeks 95-96 bin düzeltme normal ve alım şansı olarak görülebilir. dow da artık yoruldu deli sacması %9,99 yapamaz, istediğini aldı. Trump ölürse ona karışmam. cenazeye gitmem, dik gömerler zaten muhtemelen direnecektir.

3. ulaşım senetleri ayrışacaktır. onların daha fazla düşmesi mümkün. diğer senetler sektör bazında hareket edecek. avrupa henüz tam olarak kendini kapatmadı, bir kaç güne bunu parca parca yapabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sen ne dusunuyorsun TGT?
    TGT arkadaşımız son 6 (veya da 12) aylık alım-satım kararlarını incelesin ve doğru/yanlış karar oranlarını çıkartsın, hangisi ön plana çıkıyorsa onu uygulasın, örneğin yaptığı al-sat veya sat-al'ların büyük çoğunluğu yanlış ise o zaman içinden geçen ne ise tersini uygulamalı, burada marj önemli, asgari %70 lik bir istatistik olmalı bu kuralın geçerli olması için
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

5. Neden ereğliye bakıyorum. çünkü çok güçlü temettü veriyor, o yüzden fazla salmadı, onun alınıp satılması yada hareketleri bir nevi yönü gösteriyor, zaten temettü yüzünden defter değeri hala çok yüksek. muhtemelen piyasa değişmezse temettüye kadar tutarlar oradan ciddi satış gelir. böyle zamanlarda karlı ama defter değeri ucuz olanlar öncelikli olacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    TRENDHOUND abi ne ettin 58 den pegasus mu aldın yaa????
    pollyanna'cılığın daniskasını oynamışım, öyle denk geldi maalesef, tahtadan istediğim kadar mal çekemediğim için karanlık odada 57.90 dan çok ters bir zamanlama ile alım yaptım

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Teorik olarak şunun altına düşmesi mümkün değil denilen bir rakam var mıdır sn.Kizildag?
    böyle bir düşünce tehlikelidir, ne aşağı yönde ne de yukarı yönde öyle bir rakam yoktur

Sayfa 199/1003 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •