Sayfa 167/996 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Bakan Koca : 3-4 Hafta çok çok önemli bir süreç , bu sürece tüm vatandaşlarımız çok dikkatli olmalı , mümkün mertebe kalabalık ortamlara çıkmamalarını istiyoruz . Bu dönemde insanla teması en aza indiren ama yaşamında sürdüren bir ortamın olmasını istiyoruz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : 2 vakanın solunum sıkıntıları var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Havayolları şirketleri gümler böyle giderse, bugün Ispanyaya uçuş yasağı geldi, atıyorum haftaya ben Ispanya turuna gidecektim tatile, ne olacak?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Türkiye etf negatife geçti -1.64%

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Havayolları şirketleri gümler böyle giderse, bugün Ispanyaya uçuş yasağı geldi, atıyorum haftaya ben Ispanya turuna gidecektim tatile, ne olacak?
    ucaktaki 1 kisinin koronali olmasi o ucagin % 90 ina bulastiracagini biliyorsunuz degil mi ?

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    İade edilecek paranız gidemeyeceksiniz

Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran:

Tüketici için geçerli olan durum acente için de geçeli olmalı. İtalya, Çin ve İran gibi ülkelere seyahat uyarısı yapıldı. THY de uçuşları durdurdu. Biz de bu noktalara yapılacak seyahatleri iptal ettik. Tüketicinin isteklerini yerine getirdik. Ancak Balkan ülkeleri, Güney Afrika, Portekiz gibi ülkeler için ne bir uyarı var ne de uçuş kısıtlaması. Bu ülkelere satılan turları diğerleriyle aynı potaya koymak doğru olmaz.

Kurta sormuşlar ensen neden kalın deye, o da "Kendi işimi, kendim görürüm de ondan." demiş.

Bunlardan cevap gelenceye kadar, ben buldum bilem bile.

Uçuş yasağı varsa, olay bitiyormuş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

ABD başkanının bugun yapacağı açıklamayla ülke genelinde olağanüstü hal açıklaması bekleniyor

Sayfa 167/996 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •