Haberturk spor : Aşırı bir gelişme olmazsa muhtemelen yarın beIN Sports maçları şifresiz yayınlayacağını açıklayacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Genel bir bilgi yazayım.
Korana virüsü yıllardır var olan bir virüs, latince anlam karşılığı taç. Bu virüs normalde hayvanlar arasında görünürken, işte bu covid-19 deneni hayvandan insana geçme gibi evrim geçirmiş olanı,hani şu havalar ısınsın geyiği var ya!ciddi bilim kuruluşları virüsün küresel ısınmadan dolayı daha yüksek sıcaklıklara dayanabileceğinden dem vuruyor,hani biline.
Bu altın niye düşüyor şimdi?
Nereye sığınacağız?
![]()
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 250 kişi artarak 1266'ya, toplam vaka sayısı ise 17 bin 660'a yükseldi.
İtalya’da isler kötü ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu virüs sayesinde dünya bazı işler için işe gitmemeyi öğrenecek,yaşadığımız ülkede bu çok zor. Her işimiz uyanıklık. Bakınız nasıl araç kullanıyoruz.
Doğal olarak az okuyoruz.Bizim toplumumuz görerek öğrenmeye alışık bir coğrafya.
Lütfen bu yazıyı okuyun.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger
Yer İmleri