Sayfa 22/690 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 169 - 176 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Gelin verin hisseleri diyor amcam..0,23 te 121.347 lot alıcı var. Kim alıcı acep :-)..
    Kim olacak benim,bahtsız bedevi olan benim,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,, ,,, ,, ,,,,dermisim😉 Ama ınan param olsa ben alış yapardım 40bin lira zararın yanına bir 3,5 bin daha feda edebilirdim....Şu srvgy den biraz kazanabilirsem,buraya biraz takviye ederim...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    Son düzenleme : batık; 18-05-2017 saat: 19:19.

2. Bu hisseyi bu saatten sonra almak artık zurnanın zırt dediği yer. Adamı o hale getirdiler ki paran da olsa alamıyorsun. 5 yıldır al al al nereye kadar? İçimiz dışımız ESEM oldu. Bu işin sonun da ya almadık diye sevineceğiz yada keşke alsaydık diye üzüleceğiz.

Yoldan geçen insanın ayağındaki slazengerlari üzülerek izlemekten bıktım,,,😡😭😢😡😰😰

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4. Cankutaran holding ESEM üzerinden bayağı bir ekmek yemiş. Halen yemeye devam ediyor. Şirketin içine etmiş durumda. Bu yeni olan bir şey değil yıllardır böyle. Ekmek yediği bir konuda ESEM hissesi üzerinden 4-5 yılda bir yaptığı hareketler. Bu hareketi yine yapacaklar mı? Bu adamlar beleş parayı seviyorlar bence yine yapacaklar. ytd

5. 18 Haziran 2012 EGEPLAST 0,64 TL. 18 Haziran 2012 ESEM 3,74 TL. Tercihi ESEM'den yana kullandık. SONUÇ: EGEPLAST 2,36 TL, ESEM 0,23 TL..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Cankutaran holding ESEM üzerinden bayağı bir ekmek yemiş. Halen yemeye devam ediyor. Şirketin içine etmiş durumda. Bu yeni olan bir şey değil yıllardır böyle. Ekmek yediği bir konuda ESEM hissesi üzerinden 4-5 yılda bir yaptığı hareketler. Bu hareketi yine yapacaklar mı? Bu adamlar beleş parayı seviyorlar bence yine yapacaklar. ytd
    Aynen üstad.. Şu anda Cenk gerçekten zor durumda, kredi çekerken vermiş olduğu ipotekler var.. Ben kendimi onun yerine koyuyorum, para kazanabileceğim tek yer burası olurdu..batacaksa da son bir vurgun yapar çekilirdim kenara... milyon lotların tavanda beklediğini gördük zamanında..Gerçekten isteseler şu hisseye 4-5 yılda bir tekrarladıkları hareketi yaptırabilirler..1 TL den aşağıya satmam diyorum Ve bir çoğumuzda aynı fikirde, ama inanıyorum ki hele bir harekete başlasın 1TLye kadar hiçbirimiz kalmayız buralarda:-)))..Transtürk bizden daha kötü durumda ve daha ciddi bir uyarı yemişti, faaliyetsiz ve bir tane bile işçisi olmamasına rağmen uyarının ardından 0,17'lerden 1,80'lere soluksuz çıkmıştı...

7. Onlarda zaten biliyor bunu. Ama olabildiğince herkesi dökerek yukarıdan sattıkları malı en altlardan almaya çalıştılar. Kaç kişi elindeki malı bugüne kadar vermedi bilmiyorum ama çok kişi olduğunu sanmıyorum. Sorun kaç kişi olduğu bence kaç lot olduğu. Çünkü elinde tutanlarda lot sayısı fazla. Dediğine katılıyorum hisse kafayı kaldırdığında her maliyet de çok kişi malını verip lanet okuyarak çıkacak. Ortalık onlara kalacak onlar da istediği yere çekerek 5 yıl önce olduğu gibi bizim gibi bir çok kişinin canını yakmak için bekleyecekler. Bu hisseye girecekler umarım bu sayfaları okur ve böyle bir hata yapmazlar.

8. 5 yılda bir yapacaktı...

Sayfa 22/690 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •