Sayfa 204/1003 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    tav 424 bin lot geri alım yapmış.
    Bizim Sulunun yavrusundan aldi iste bugun. Takip etmedin mi sahna?

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Vix 75 oldu,dow eksi / artı gidip geliyor.Neyse ki kapandik Ptesi ye kadar. Yoksa biz de eksiye doğru gidiyorduk.
    Haftasonu olumsuz gelişmeler olabilirse de belki olumlu gelişmeler de olabilir.
    Piyasa açıkken anlık gelen haberlerle sert hareket edebiliyor,arada zaman olunca biraz daha sindiriliyor haberler.
    Bu surec iki gunde bitecek birsey degil ortak. Turbulansli olacak. 1 seneyi unutmak, islemleri de kademeli yapmak lazim. Bunu oylesine demiyorum. En iyisi hic ekran ve haber takip etmemek.

3. Gelebilecek olumsuz haberlere karşın ben yine de bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta içinde aşı / ilaç ile ilgili somut bir haber / gelişme olacağını düşünüyorum ilk israil ikinci ihtimal çin. Tamamen kişisel tahmindir,somut bilgiye dayanmıyor.
    Zaten ilaç bulunsa bile hemen ertesi gün insanlara alın kullanın denilmeyecek.Belli aşama ve süresi var.Ama bunun haberi bile yeter çünkü herkesin beklediği bu.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ulaştırma ve altyapı bakanı Turhan : Yarın saat 08’den itibaren Almanya , Fransa , Norveç , Danimarka , Belçika , Avusturya, İspanya, İsvec ve Hollanda’ya yapılan uçuşlar 17 Nisan’a kadar durdurulmuştur
    Bence yerinde bir karar KIZILDAG.

20 senedir SARS'in asini bulamadilar, onu mu bulacaklarmis ki.

Peginin topiginde 2 kisi var, Tombik'in topiginde 27 kisi var. Ki Pegi tavan kapatti. Vakti gelince dibinden hangisinin daha guzel prim yapacagi nettir.

7. Yanlış anlamayın sakın. 1 bilgi olsun diye şu alıntıyı bırakıyorum.

Investec ekonomisti Philip Shaw, Piyasalar bu düşüşe hazırlıklıydı fakat bundan sonraki endişe ikinci bir düşüş trendi ve uzun bir resesyon süreci diyor.

Hepinize bol kazançlar dilerim saygılar.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    BACON iyi bir çocuktur, biraz naif biri ama kalbi temiz. Keşke şu nikini değiştirse. Onu uyarmıştım zamanında ama beni sallamadı.
    Yahu adam sana "sahtekar" dedi, bana "uckagitci, manipulator" dedi. 7.42'den mal aldirmissin diye her gun zirlayip durdu. Iyi cocuk gormesek yani. Sendeki toleransi anlamak mumkun degil.

Bacon nerde, ham mi yaptilar yoksa??? Her gordugumde karnim acikiyor!

Sayfa 204/1003 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •