Sayfa 209/1003 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    5,80 den 5,20 ye kadar aldılar. Çaktırmadan...

Yukarı her iğne hareketinde süpürdüler , 5,80 den 5,00 e kadar bastılar alıcı olmadığı için ..

Bunları iyi bir yerden okuturlar.
    Aynen oyle oluyor. Herifler alici olmadigini gordugu icin basiyorlar aslinda, mal vermek icin degil.

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Muhaaaha. Şimdi gelir bu Dow dan nasıl hisse alırım, alırsam yükselir mi,daha sonra düşer mi,
    Alp er Tunga öldü mü
    Issız acun kaldı mı

Gibi sorularla uyutmaz.ona en uygunu Vix endeksi.Muhtemelen onun endişe durumuna göre inip cikiyordur o endeks de
    VIX TGT koyalim onunkini. Benimki:
    Covid-666

Corona ortalarda yokken herkese kocakari tarifelerimi verdim kac kere. Yatirimcilarimiz telef olmasin diye.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Covid-666

Corona ortalarda yokken herkese kocakari tarifelerimi verdim kac kere. Yatirimcilarimiz telef olmasin diye.
    İşin garip tarafı maliyeti çok düşük, 5,85...

Yüzde 10/20 düşüş ne kadar etkileyebilir? Etkileniyorsan neden borsadasın?

Taban taban giden bir senette yakalansan ne yapacaksın? Biz yakalanmadıkmı yakalandık...Ama sabır ettik, veya kol bacak kestik çıktık.

HALK Cafe - II

Mâşâallah, Madem çok soru istiyorsunuz. şimdi bu hisse Pazartesi mahkeme var deyip yükselmezse, Destek verdiğimiz Hakan Atila da yüzde 20 yapmazsa ne olur?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Bende korkuyorum, başka türlü sorular gelebilir diye
    O da olabilir.Hayır ustalar burda gerekeni söylüyorlar ama hiçbiri tatmin etmiyor.

Ben hep şunu gördüm. Çok sık ve ani duygularla karar değiştirince kaybettim.
    Artık bir karar verince makina gibi duygusuz olmaya çalışıyorum. Çünkü bir yönde karar vermissem 2 olasılık var; ama 10 kere oyun içinde karar değiştirip aksiyon alırsam birden fazla kez yanılma durumları oluyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Mâşâallah, Madem çok soru istiyorsunuz. şimdi bu hisse Pazartesi mahkeme var deyip yükselmezse, Destek verdiğimiz Hakan Atila da yüzde 20 yapmazsa ne olur?
    Mahkeme 31'inde.

7.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    O da olabilir.Hayır ustalar burda gerekeni söylüyorlar ama hiçbiri tatmin etmiyor.

Ben hep şunu gördüm. Çok sık ve ani duygularla karar değiştirince kaybettim.
    Artık bir karar verince makina gibi duygusuz olmaya çalışıyorum. Çünkü bir yönde karar vermissem 2 olasılık var; ama 10 kere oyun içinde karar değiştirip aksiyon alırsam birden fazla kez yanılma durumları oluyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Hocam bistte trade eden anlık karar değiştirip duran batar...Açık ve net...

Twiterdada yazıyor sğrekli birileri 100 200 k takipcisi var, sürekli trade ediyor ne hikmetse nasıl bir güçse makinaları robotları yeniyor ve hep para kazanıyor

Çok haklısın inancın varsa gücün varsa , bekleyeceksin makul bir seviyeden vedalaşmayıda bileceksin, isterse fizana çıksın.

Borsada doğrunun gerçeğin ne olduğu önemli değildir, önemli olan potansiyel hangi taraf ağır basarsa sistem karşı pozla onları yoketmeye planlanmış. Bitirirler...

Th yazdı çizdi bilançoyu açıklandı ne oldu?

golden cross yazıldı çizildi ne oldu?

Pd/dd ucuz dedik mantıklı değil dedik ne oldu?

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Covid-666

Güzel uymuş. Heron (balıkçıl) resmi vardı senin profil de yanılmıyorsam bir zamanlar ortak?

Sayfa 209/1003 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •