Sayfa 181/996 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    2 Tane un fabrikası var oğlanın babasının, hangi akla hizmet gittiler bilmiyorum, ama teyyare seferlerinin iptal edileceğini hiç hesap etmedikleri belli.
    Abi vardır bir nedeni
    Yoksa almanya zaten akşam 5 dedin mi kapanıyor. Havası kapalı . Üstelik mevsim kış ve de her yer kapalı olacak. Avrupada nereyi sevmedin desen ilk sıraya koyarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Sorun burada olmak degil.
    Yarin annem veya babam hastalanirsa, Türkiye'ye mülteci gibi kacak olarak yunan adalari üzerinden girmek zorunda kalacagim, ona yaniyorum.
    Sınır kapıları açıktır karayoluylan gelirsiniz, tabi ki anne ve babanız hastalanmaz inşallah.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Abi vardır bir nedeni
    Yoksa almanya zaten akşam 5 dedin mi kapanıyor. Havası kapalı . Üstelik mevsim kış ve de her yer kapalı olacak. Avrupada nereyi sevmedin desen ilk sıraya koyarım

Bende son sıraya koyarım gezmeye gitmek için Almanyayı, herhalde arkadaş ziyareti gibi bir şey.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sınır kapıları açıktır karayoluylan gelirsiniz, tabi ki anne ve babanız hastalanmaz inşallah.
    Tesekkürler.

Yok kara yollarida kapaniyor yavas yavas. Cek cumhuriyeti sinirlari kapadi. Makedonya 14 gün karantinaya aliyor. Sirbistan henüz kapamadi (kapatirsa gercekten cok kötü olacak). Yarin Bulgaristan da kapatirsa sadece Yunanistan kaliyor. Yunanistan'a Italya üzerinden gidilemiyor artik, tüm gemiler iptal. Ancak ucak su anda mümkün. Aegan ve Olympic ic hatlari bile askiya almaya basladi.

Bu gidisle gercekten zor olacak Türkiye'ye gelmek.

Müjdemizi isteriz deye, hiç haber vermiyorsunuz.

Şimdilik temizlikte kullanımını caizdir demişler, bir sonraki aşama korunma amaçlı çekilebilir olacak, inşallah.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Müjdemizi isteriz deye, hiç haber vermiyorsunuz.

Şimdilik temizlikte kullanımını caizdir yapmışlar, bir sonraki aşama korunma amaçlı çekilebilinir olacak inşallah.
    Dezenfekte amacli icmek caizdir, olabilir, niye olmasin. Mühim olan amac nedir.
    Siz'de zaten dezenfekte amacli iciyorsunuz, hastaliktan korunmak icin, degil mi?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav tamam mekik yapamıyoruz uzaya çıkamıyoruz anladım da alkol nedir arkadaş. Alkol üretmek çok mu zor .
    Hammadde etil alkol

Turkiyede uretilmiyor cinden geliyor

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Doktor değilim bugüne kadar çok doktor gördüm.
    Kimilerinin gözünde dolar işareti, kiminde güven gördüm.
    Panik içinde gelen hastasını rahatlatıp yönlendireni de, ürün pazarlamaya çalışanı da Aslında doktorlarda toplumun aynası gibi iyiside var kötüsüde var.
    En çok gurur duyduğum şey. Kendini mesleğine adayan ve bunu öğrencileri ile paylaşan hocalar oldu. Bugün ülkemizde nice hastalığın uzmanı olan, hastaların dertlerine derman olan doktorlarımıza, onların ayrılmaz parçası olan hemşireler, laborantlar, tıbbı cihazları geliştiren mühendisler, onları ayakta tutan teknik personeller ve hastabakıcılar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunarım. İyi ki varsınız.

Gerçekten hakları ödenmez. Küçücük bir odanın içinde birçok yönden sağlıksız insanların nazını çekiyorlar. Sağlık ruhen ve bedenen iyilik hali diye tanımlanıyor galiba. Bir doktor yahut hemşire sağlıklı olsa dahi gün boyu hasta insanları göre göre psikolojileri bozulur. Bir doktorlara bir de öğretmenlere üzülürüm. Kötü insan her yerde her meslekte var. Ülkesi ve milleti için çalışan her insan başımızın tacı.

Sayfa 181/996 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •