Sayfa 385/1002 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: Viop - XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu havalar ısınınca virüs etkisini kaybedecek tezi bana hiç mantıklı gelmiyor...güney yarım küre de yaz mevsimi havalar sıcak aynı şekilde arabistan tarafı kuveyt, dubai,bae, s. arabistan buralar hep sıcak şu an ama virüs var...

umarım doğrudur bu tez ama bana hiç mantıklı gelmiyor...bu virüs grip virüsü değil ki...

Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    guney amerıka yazdan yenı cıkıyor havalar 30 derece uzerınde orda da yayılıyor

Bende ingiltere nin yaptigini yanlis bulmuyorum acikcasi. Insanlar daha dikkatli olsunlar, kalabaliktan uzak dursunlar, hayatlarindan biraz odun versinler.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Karantina kesin cozum degil. Karantina kaldirildigi zaman virus tekrar o sehre bulasir ve yayilmaya baslar...

Ayrica Cin devletinin aciklamalari ve rakamlarida guvenilir degil.

Bence bir kac ay sonra ulkeler pes edip havlu atacaklar. Yoksa sadece sirketler degil devletler bile iflas edecekler...
    Aynen oyle. Bu nereye kadar devam edebilir ki.

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Karantina kesin cozum degil. Karantina kaldirildigi zaman virus tekrar o sehre bulasir ve yayilmaya baslar...

Ayrica Cin devletinin aciklamalari ve rakamlarida guvenilir degil.

Bence bir kac ay sonra ulkeler pes edip havlu atacaklar. Yoksa sadece sirketler degil devletler bile iflas edecekler...
    böyle bır ortamda altın dan zarar ettık
    borsa dususuyle temınat tamamlama ons u dusurmesı mantıklı ama sankı krızle altına atlayanları bıctıler hıcbır yatırım sey guvenlı degıl ky lerın tersıne hareket edıyorlar

Ama bagisiklik kazanilmasi zor.

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Avrupa cini silerse bizi kimse tutamaz...
    Ab ye girme olasılığımız su ana göre yuksek
    0 ihtimal 0............

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu havalar ısınınca virüs etkisini kaybedecek tezi bana hiç mantıklı gelmiyor...güney yarım küre de yaz mevsimi havalar sıcak aynı şekilde arabistan tarafı kuveyt, dubai,bae, s. arabistan buralar hep sıcak şu an ama virüs var...

umarım doğrudur bu tez ama bana hiç mantıklı gelmiyor...bu virüs grip virüsü değil ki...
    bu vırus bence yarasa fare kaynaklı degıl
    trump ın cın ıle tıcaret anlasması yapmasının ardından baslaması cok ılgınc
    yayılma hızı ınanılmaz yuksek bu da yapay oldugu suphesı uyandırıyor

8.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bız de suan rısk yok 90 100 vaka olursa o zaman ılk ölum olabılır....insallah olmaz 50 60 larda ölum olursa tespıtsız vaka cok olabılır...
    ya sana kim bakıyor millet götüyle gülüyor şu an ölümler saklaıyor dünya bankası para dağıtacağım deyince aa biz de de 2 tane numenelik var diyorsun gidip rusa sıkıp ab nato imdat diyorsun adamlar götüyle gülüyor trump bunlar tam bir tiyatrocu dedi geçen gün hollywoodda yok dedi herkesin yiyeceği kadarıı alsın

Sayfa 385/1002 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •