Sayfa 20/1001 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

İran'da coronavirus nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 97 kişi artarak 611'e yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İran'da coronavirus nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 97 kişi artarak 611'e yükseldi
    Ver gazı patron[emoji23][emoji23][emoji23]

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Komplo teorilerinde Dünya nüfusunun 500 milyon olması düşünülüyormuş,Rockefeller ,Rothschild vs aileleri böyle diyorlarmış,Dünyada rahat yaşam için bu şartmış,aklıma Corona virüsü vs geldi,üstelik hedefte belirtilmiş,yıl 2030,bakalım bu teoriler hayata geçirilecekmi.
    Geçen bir belgeselde görmüştüm. Tüm dünyanın Amerika'daki Amerikan rüyasını yaşayan insanlar gibi yaşayabilmesi için 4,5 tane daha dünyanın olması gerekiyormuş.

Türk vatandaşları dönebilecek // uçuş yasağı olan 9 ülkedeki türkler 18 mart'a kadar dönebilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Geçen bir belgeselde görmüştüm. Tüm dünyanın Amerika'daki Amerikan rüyasını yaşayan insanlar gibi yaşayabilmesi için 4,5 tane daha dünyanın olması gerekiyormuş.
    Servetleri %40 düştü

Ve hükümetleri para vermeli sade vatandaşlarına yoksa dönmeyecek ekonomileri bireysel vatandaş batışları başlar yakında.Çok çok borçlu dünya karşılığı olmayan alacaklarda çok.

Forex türü yapılar kapatılmalı.Varlık kredi oranlarıda en fazla %60 olmalı.Şirket ve bireysellerin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hani hapı bulmuşlardı verin yalanı emi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 20/1001 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •